Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda începe să prindă contur. Licitația pentru executarea lucrărilor pe patru tronsoane va fi lansată pe SEAP

Publicat

YouTube video

În această săptămână, va fi lansată pe SEAP licitația pentru începerea lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Alba Iulia, Florin Roman. Acesta a precizat că la începutul lunii septembrie, cel târziu, va avea loc procedura de licitație și că în primăvara anului viitor, cel mai probabil, vor începe lucrările.

Prezent la o conferința de presă organizată luni la PNL Alba Iulia, președintele liberalilor, Florin Roman a prezentat stadiul în care se află în aceste momente proiectul autostrăzii Sebeș-Turda.

„Urmează să fie urcată pe SEAP chiar mâine, după eliberarea avizului de la companie. Sunt patru loturi care vor fie licitate, primul de la km1 până la km17, incluzând nodul de Sebeș și nodul de nord de la Alba Iulia care repet că a ajuns pe acest proiect ca urmare a solicitării a Consiliului județean nu ca urmare a solicitării primăriei. Al doilea tronson este de la km 17 la km 41 cu 250, la intersecția cu DJ 107 la Aiud, al treilea lot este la la km 41-250 la km 53-700 la Inoc, cu inelu de la Decea pe care l-am obținut pentru locuitorii din Ocna Mureș, care inițial nu apărea în proiect și ultimul tronson de la Decea la Turda”, a declarat Florin Roman.

Acesta a precizat că în urma discuțiilor purtate cu cei de la Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi se speră ca până la începutul lunii septembrie cel târziu să aibă loc procedura de licitație pentru cele patru loturi, iar, în cazul în care nu vor exista contestații, în luna noiembrie să se semneze contractele de execuție și în primăvară să înceapă lucrările pentru autostrada Sebeș-Turda.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax