Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Bicycle Ride in Alba Iulia: Clipul care te va convinge să dai o tură prin Cetatea Alba Carolina și Dealul Mamut

Publicat

YouTube video

Alba Iulia devine o destinație tot mai interesantă pentru turiști. Dacă până acum ne lăudam cu un loc plin de istorie în care oamenii pot vizita Muzeul Național al Unirii, Sala Unirii sau Cetatea Alba Carolina, uite că orașul începe să atragă o altă categorie de turiști și anume cei pasionați de ciclism.

Cetatea Alba Carolina și pista de biciclete de pe Dealul Mamut se transformă încet în paradisul bicicliștilor.

Cei care vor o plimbare liniștită se pot bucura de un traseu de aproximativ 5 km prin Cetatea din Alba Iulia, unde, pe lângă mișcare, vă veți putea delecta privirea cu multitudinea de monumente care așteaptă să fie admirate.

Pentru cei care vor să facă cu adevărat mișcare pe un traseu mai dificil și în natură, există o pistă de biciclete care leagă dealul Mamut de cartierul Pâclișa. Chiar dacă încă nu a fost inaugurat oficial, acest traseu reușește să adune în zilele însorite zeci de iubitori de mișcare și mai ales de ciclism.

Dacă noi nu v-am convins să faceți o „tură” cu bicicleta prin Alba Iulia, poate vă schimbă părerea videoclipul de mai jos, filmat de un pasionat al ciclismului:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popicaru

    miercuri, 14.05.2014 at 16:00

    Bai frate ce pedaleaza asta cu camera de aproape am ametit! Foarte fain clipu!

  2. Pingback: SÂMBĂTĂ: „Mamutul, bicicleta şi busola”, concurs pentru iubitorii de mişcare pe două roţi. Probe de ciclism de anduranţă şi orientare turistică, cu start din zona Schit | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax