Connect with us
Publicitate

ABRUD

VIDEO: Căprioarele din Apuseni, îndrăgostite de camerele de supraveghere din pădure. Au venit mai multe

Publicat

YouTube video

Căprioarele surprinse în urmă cu câteva zile de camerele de supraveghere instalate în pădurile din Apuseni, s-au întors pentru o nouă sesiune video. Animalele s-au întors în număr și mai mare. Dacă inițial două căprioare au fost surprinse bucurându-se de o baie de toamnă în noroiul dintr-o baltă, acum au venit patru, printre care și un țap. Reprezentanții Parcului Natural Apuseni au postat filmul pe contul lor de facebook.

În imagini se observă că animalele sunt foarte relaxate. Este vorba despre trei femele și un mascul. Nu este pentru prima dată când cei de la Parcul Natural Apuseni surprind imagini extraordinare din inima pădurii, cu ajutorul unor camere de supraveghere instalate în anumite zone.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un cetatean

    miercuri, 15.11.2017 at 09:27

    Frumoase imagini. Dar sa speram ca le vom vedea atat noi cat si copii nostri live si in numar mai mare si de acum incolo, in anii urmatori. Tara noastra are o fauna bogata si paduri cum putine tari mai au, ar fi pacat sa nu avem grija de ele sa se bucure si copii nostri de ele. Cu cat intram mai mult cu bocancul in habitatul animalelor, le deranjam si ajungem sa le vedem pe sosele, la tomberoane, lucru ce s-a intamplat si cu ursii din Brasov. S-au construit necontrolat vile si pensiuni in inima muntelui, taind arbori, deranjand astfel populatia de ursi din zona. Astfel din lipsa hranei si prezenta omului langa ei ii face sa coboare la tomberoane in oras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax