Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cea mai lungă tură pe bicicletă din România va trece și prin județul Alba. Transylvania Epic Bike Ride 2016 ia startul în 23 iunie

Publicat

epic bike ride transylvania Cea mai lungă tură pe bicicletă din România, Transylvania Epic Bike Ride, care va măsura 325 de kilometri, va trece și prin Alba. Organizat pe raza a patru județe, în perioada 23 și 26 iunie, evenimentul necompetitiv va include 15 obiective turistice, au anunțat vineri organizatori.

Transylvania Epic Bike Ride va debuta în data de 23 iunie la Brașov, va trece, timp de patru zile, prin Racoș, Rupea, Viscri, Sighișoara, Daneș, Mălâncrăv, Biertan, Mediaș, Cetatea de Baltă și se va încheia la Sibiu, în data de 26 iunie.

În ultima zi a evenimentului participanții vor trece și prin județul Alba, respectiv prin localitățile Cetatea de Baltă, Tătârlaua, Tăuni, Valea Lungă și Lunca.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergareghete baschetpantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skate, adidasi fitness sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

„Transylvania Epic Bike Ride este un eveniment necompetitiv, astfel că participanții nu doar pedalează, ci pot vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania. Traseul măsoară 325 de kilometri cu diferență de nivel ce vor fi parcurși în patru zile, pe asfalt, pe drumuri forestiere sau pe poteci înguste de pădure”, au transmis organizatorii, Asociația Trăiesc Sănătos și Running Media, pentru Agerpres.ro.

Fiecare participant va merge în ritmul său, într-un grup de 4-10 prieteni, cunoscuți sau alți bicicliști pasionați care participă la tură. Fiecare echipă va avea un team leader selectat de organizatori dintre participanți.

„Surclasând destinații celebre precum Italia sau Germania, Transilvania pe bicicletă se află pe locul 1 în topul celor mai frumoase vacanțe de aventură, top realizat de ghidul de călătorii Lonely Planet. De asemenea, The Guardian a publicat o listă a celor mai frumoase destinații turistice din România pe baza opiniilor cititorilor cotidianului britanic pe care se regăsesc satele săsești din Transilvania, dar și orașele Sighișoara și Sibiu”, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Evenimentul se adresează oricărui pasionat de ciclism de nivel mediu, indiferent de vârstă.

„Cel mai tânăr participant la ediția din 2015 avea doar 11 ani. A venit însoțit de părinți și a luat parte la aventură pe bicicletă parcurgând toți cei 325 de kilometri ai traseului. La finalul zilei, ‘cazarea’ se face în săli de sport, pe saltea individuală, pusă la dispoziție de organizatori. Este o experiență inedită care adaugă sare și piper turului. Locațiile permit și campare în cortul propriu cu acces la grupurile sanitare ale sălilor de sport”, au mai precizat organizatorii.

Mai multe detalii aici.

Citește și Mamut Bike Race 2016: START pentru înscrieri la concursul de ciclism. Noutăți despre competiția care se va desfășura în septembrie, la Alba Iulia

Foto: epicbikeride.ro

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax