|

VIDEO: Centenarul Marii Uniri, coabitarea cu PSD la nivel național și vânătoarea de urși, subiectele abordate la conferința ALDE

Ioan LazarCa în fiecare zi de luni, ALDE Alba, mai exact președintele partidului Ioan Lazăr, vine în fața presei pentru a comunica problemele din politica națională. La conferința de luni, acesta a abordat mai multe teme printre care discuțiile avute în „tabăra politică” de la Mamaia, problemele privind vânătoarea, centenar și altele.

Ioan Lazăr a început conferința prin a descrie întâlnirea de la Mamaia cu președinții ALDE și Călin Popescu Tăriceanu. Unul dintre subiecte a fost legat de măsurile sociale și creșterile salariale. Acesta spune că ALDE susține aceste măsuri deoarece forța de muncă este în scădere și aceste creșteri ar putea fi un stimulent pentru cei care vor să plece din țară.

Un alt subiect abordat de Ioan Lazăr  a fost legat de drepturile cetățenilor și despre faptul că România este o țară considerată coruptă. Acesta mai spune că nu înțelege de ce toate lucrările mari care se execută în România sunt atribuite unor companii străine.

Lazăr a mai vorbit și despre vânătoarea de urși pentru care s-a primit „undă vedere” de la Ministerul Mediului. Președintele ALDE Alba consideră ca animalele, în special cele bătrâne și bolnave, trebuie vânate deoarece înmulțirea acestora poate fi devastatoare mai ales pentru oamenii din zona de munte.

La conferința de presă s-a vorbit și despre Centenarul Marii Uniri și planurile actualului guvern legate de acest eveniment, planuri care nu doar că sunt departe de a fi concretizate, dar care parcă lipsesc de pe agenda actualului Guvern. Lazăr este de părere că Unirea este a tuturor Românilor și toate zonele din țară trebuie să se mobilizeze pentru 2018, și, legat de Alba Iulia, acesta consideră că ar trebui realizată o columnă cu un muzeu. De asemenea intrările în oraș ar trebui să aibă porți.

Vedeți mai jos declarațiile lui Ioan Lazăr:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=592400avatar Publicat de pe 4 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI