Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Centenarul Marii Uniri, coabitarea cu PSD la nivel național și vânătoarea de urși, subiectele abordate la conferința ALDE

Publicat

Ioan Lazar Ca în fiecare zi de luni, ALDE Alba, mai exact președintele partidului Ioan Lazăr, vine în fața presei pentru a comunica problemele din politica națională. La conferința de luni, acesta a abordat mai multe teme printre care discuțiile avute în „tabăra politică” de la Mamaia, problemele privind vânătoarea, centenar și altele.

Ioan Lazăr a început conferința prin a descrie întâlnirea de la Mamaia cu președinții ALDE și Călin Popescu Tăriceanu. Unul dintre subiecte a fost legat de măsurile sociale și creșterile salariale. Acesta spune că ALDE susține aceste măsuri deoarece forța de muncă este în scădere și aceste creșteri ar putea fi un stimulent pentru cei care vor să plece din țară.

Un alt subiect abordat de Ioan Lazăr  a fost legat de drepturile cetățenilor și despre faptul că România este o țară considerată coruptă. Acesta mai spune că nu înțelege de ce toate lucrările mari care se execută în România sunt atribuite unor companii străine.

Lazăr a mai vorbit și despre vânătoarea de urși pentru care s-a primit „undă vedere” de la Ministerul Mediului. Președintele ALDE Alba consideră ca animalele, în special cele bătrâne și bolnave, trebuie vânate deoarece înmulțirea acestora poate fi devastatoare mai ales pentru oamenii din zona de munte.

La conferința de presă s-a vorbit și despre Centenarul Marii Uniri și planurile actualului guvern legate de acest eveniment, planuri care nu doar că sunt departe de a fi concretizate, dar care parcă lipsesc de pe agenda actualului Guvern. Lazăr este de părere că Unirea este a tuturor Românilor și toate zonele din țară trebuie să se mobilizeze pentru 2018, și, legat de Alba Iulia, acesta consideră că ar trebui realizată o columnă cu un muzeu. De asemenea intrările în oraș ar trebui să aibă porți.

Vedeți mai jos declarațiile lui Ioan Lazăr:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax