Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Clement Negruț: „PNL Alba îl umilește pe Dumitrel”. Cum vede deputatul validarea de la centru a candidaturii lui Mircea Hava

Publicat

clement negrut „Eu, dacă eram în locul lui Dumitrel, îmi dădeam demisia” spune deputatul Clement Negruț după ce Mircea Hava a fost validat de Biroul Politic al PNL drept candidat pentru Primăria municipiului Alba Iulia, fără să fie făcut public şi anunțul privind candidatura lui Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba.

Prezent în cadrul unei conferințe de presă MP, deputatul Clement Negruț a declarat vineri că PNL îl umilește pe Ion Dumitrel, pentru că nu a fost anunțată și candidatura lui odată cu cea a primarului în funcție, Mircea Hava.

Vezi şi Candidatura lui Mircea Hava pentru Primăria Alba Iulia a fost validată de Biroul Politic Național al PNL

„Adică domnul jupân Mircea Hava, validat cu surle și trâmbițe, alături de câteva județe în care s-a prezentat tandemul (primar și președinte de Consiliu Județean – n.r.), și Ion Dumitrel, săracu, singurul președinte de CJ (reprezentant al fostului PDL – n.r.), văd că nu există pentru PNL.

Ai singurul președinte de CJ ales în 2012, singurul pentru că la Arad a fost alianță, la Neamț a fost alianță. La Alba a fost Dumitrel candidat unic și tu îți bați joc de el și nu îl anunți în tandem cu Hava. Domnule Hava, nu mai este cumva partenerul tău, Ion Dumitrel?”, a spus deputatul Clement Negruț.

Acesta a precizat că a auzit declarația co-președintelui PNL Alba, Adrian Teban, care spunea că în PNL se va ajunge la un compromis.

„Care o fi compromisu ăla? Să fie asta cumva compromisul? Oana Badea la Aiud, Dorin Nistor la Sebeș și să le dea Consiliul Județean”, spune Negruţ.

„Dumitrel, prin faptul că alături de mine și alții din PD-ul ăla, care am muncit de ne-au sărit capacele să-i facem pe unii mari și tari, nu era bine văzut pentru că era un om corect. El nu a fost niciodată agreat, dar a avut oameni care l-au susținut. Acum mă tem că nu-i mai are sau că sunt mai mulți ceilalți”, a mai spus Negruţ.

Potrivit acestuia, Dumitrel este un „Băsist” convins și dacă era în locul lui Dumitrel pleca imediat din partid, dar că poate acesta nu are curaj.

„Eu, dacă eram Dumitrel și vedeam că l-au anunțat acolo, pe TV, pe Hava candidatul PNL-ului la Alba Iulia și alții în tandem, eu în secunda doi le spuneam „pa”. Nu poți să stai așa, să te calce în picioare”, a încheiat Negruț.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax