Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Peste două sute de oameni la sediul Agenției de Mediu Alba. A început înscrierea la finanțare prin programul Casa Verde

Publicat

Peste 200 de persoane au așteptat la coadă, în fața Agenției de Protecție a Mediului Alba, încă de duminică seara, să își depună dosarele de finanțare pentru programul Casa Verde. Oamenii s-au înscris pe listele improvizate de aşteptare şi stau în faţa sediului Agenţiei de Mediu din Alba Iulia, pentru a depune dosarele pentru achiziţionarea unor sisteme ecologice de încălzire a locuinţelor.

De luni, persoanele fizice pot depune dosare pentru finanțare în programul ”Casa Verde” iar regula stabilită de autorități a fost ”primul venit, primul servit”.

YouTube video

Oamenii pot deconta de la stat instalarea sistemelor de încălzire ce folosesc energie verde. Dosarele de finanţare pot fi depuse până pe 24 octombrie.
În Alba Iulia, peste 200 de oameni erau încă de aseară în fața sediului Agenției pentru Protecția Mediului. Ei vor să depună dosarele pentru programul ”Casa Verde”.

Oamenii au făcut o listă cu numele celor aflați la rând, în ordinea sosirii, iar din când în când se face prezența pentru a se asigura că nimeni nu a renunțat.

Cei care stau la coadă au venit cu ceai cald, pături, scaune pliante, în timp ce alții stau in mașini. Pe strada pe care se află sediul APM Alba, una dintre cele mai circulate din oraș, traficul s-a desfășurat cu foarte mare dificultate.

Oamenii sunt nemulțumiți că reprezentanții agenției nu s-au ocupat de organizare și că au fost nevoiți să își întocmească propria listă de așteptare.

Echipamentele finanțate pentru populație prin ‘Casa Verde’ sunt panourile solare și pompele de căldură, iar valoarea finanțării se face în funcție de tipul instalației. Prin programul respectiv se pot obține finanțări chiar și de 80000 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stefan

    miercuri, 12.10.2016 at 12:55

    Măcar nu mai stăm a coadă la pâine.
    Pe când se vor civiliza oare si instituțiile publice?
    Pana când vor sa își bata joc de oameni? Nici o poziție din partea conducerii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax