Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe a concertat la Catedrala Reîntregirii. Seria de concerte de colinde se încheie duminică

Publicat

Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia, „Voci de primăvară”, a concertat sâmbătă seara la Catedrala Reîntregirii. Concertele de colinde continuă la Catedrala Reîntregirii, aducând vestea bună a Naşterii lui Iisus Hristos:

Concertul de colinde al Corului de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia „Voci de primăvară”, coordonat de profesor Ioana Croitoru, de sâmbătă seara a adus auditoriul din Catedrala Reîntregirii şi mai aproape de sărbătoarea Crăciunului, prin glasurile celor mici, care au vestit Naşterea Domnului Iisus Hristos. Cu clinchete de clopoţei, cu momente de solo, armonizate cu corul, copiii au oferit celor prezenţi un repertoriu complex de colinde vechi şi noi, în tonuri majore şi minore.
Seria de concerte de colinde de la Catedrala Reîntregirii se încheie duminică, 18 decembrie 2011, la orele 19.00, cu un concert susţinut de corala „Sfânta Treime” a Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, condusă de profesor Iosif Fiţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax