Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cosmin Arion a depus jurământul pentru preluarea mandatului de consilier județean. A intrat în CJ de pe listele ALDE după plecarea lui Köble Ladislau

Publicat

20161027_100853Cosmin Arion și-a depus joi jurământul și a preluat mandatul de consilier județean după ce Köble Ladislau a demisionat din ALDE și și-a pierdut funcția în CJ Alba. Consilierii au aprobat cele două proiecte de hotărâre care prevedeau constatarea încetării de drept a mandatului consilierului judeţean Köble Ladislau Levente și preluarea mandatului de către următorul pe listă.

 

Ședința CJ Alba de joi a început cu primirea oficială a unui nou consilier. Cosmin Arion și-a preluat mandatul și și-a depus jurământul după ce proiectul care prevedea numirea s-a în funcția de consilier a fost aprobat în CJ.

Arion s-a aflat pe locul patru pe listele ALDE pentru alegerile locale. Acesta a ajuns să primească postul de consilier după ce, la începutul lunii octombrie, Köble Ladislau Levente a demisionat din ALDE, pierzând astfel mandatul.

Cosmin Arion (39 de ani) este avocat, absolvent al Facultăţii de Drept la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Este căsătorit şi are un copil.

Alături Arion, din partea ALDE, în CJ Alba se mai află fostul prefect Gheorghe Feneșer și Ioan Uţiu. Cei din urmă au fost excluși din partid ca urmare a votului acordat pentru preşedinția Consiliului Judeţean Alba.

Conducerea ALDE Alba a declarat în repetate rânduri că s-a trimis o adresă către Prefectura Alba pentru încetarea mandatelor.

„Dacă situația va fi tărăgănată de Prefectură și de CJ o să facem plângere penală pentru abuz în serviciu”, spune Ioan Lazăr.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax