Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum l-a prins „garda” pe „Flocea”: Albaiulianul Marius Mihălţan avea o cultură de canabis. Poliția a identificat șase clienți

Publicat

YouTube video

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Alba au adus precizări în cazul lui Marius Florin Mihălţan, din Alba Iulia, arestat preventiv în 13 noiembrie pentru trafic şi consum de droguri de risc. Oamenii legii susţin că tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi deţinut o cultură de canabis pe care a recoltat-o şi a oferit drogul spre vânzare consumatorilor din oraş.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii au descoperit peste un kg de cannabis, deţinut de tânărul din Alba Iulia. În 12 noiembrie, au reuşit să-l prindă în flagrant în timp ce încerca să comercializeze 10 grame de cannabis, contra sumei de 250 de lei.

Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul cu care tânărul s-a prezentat la tranzacţie, au mai fost găsite 300 de grame de cannabis, iar, în urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au mai găsit alte 700 de grame de cannabis.

Marius Mihălțan zis ”Flocea” nu este cunoscut cu legături în lumea interlopă, ci mai degrabă ca ca om” de casă” al președintelui PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian. Surse apropiate PSD spun că Mihălțan a fost chiar șofer al mașinii lui Jidveian în campania electorală . Vecinii de pe strada unde ”Flocea” locuiește în Alba Iulia îl chemau frecvent să le taie iarba din curți. Unii dintre aceștia, care au apelat la serviciile tânărului pentru curățarea grădinilor au intrat, nevinovați,  în colimatorul polițiștilor după ce, atunci când apelau la serviciile tânărului, au pronunțat la telefon expresii care conțineau cuvântul ”iarbă”- folosit și în limbajul consumatorilor de droguri.

 

Citeşte şi Tânăr din Alba Iulia, arestat preventiv pentru trafic şi consum de droguri. Vindea canabis în cluburi din oraş

YouTube video

De asemenea, au fost identificate dispozitive de mărunţit cannabisul şi un cântar special, pentru gramaj redus, folosite de tânăr în activitatea infracţională.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a reuşit identificarea a şase consumatori către care suspectul a comercializat diferite cantităţi de cannabis.

În 12 noiembrie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi consum de droguri de risc, după care a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

sursă foto: facebook şi Poliţia Română – DIICOT

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Cezar

    joi, 21.11.2013 at 19:44

    cam cu trei zile in urma la capitolul „mari descoperiri”, sa fie sursa copy paste dintr-un alt ziar online? Pe surse gen zic si eu!

    • moderatorul de serviciu

      joi, 21.11.2013 at 20:35

      @cezar, ntz, nu-i de acolo. Le stiam dar trebuiau cat de cat verificate…nu te poți lua dupa barfe

  2. Pingback: Șefii BCCO și DIICOT Alba, prima conferință de presă împreună, la IPJ Alba. Mureșan: „Instituțiile noastre colaborează bine în continuare” | Alba24

  3. andrei

    vineri, 22.11.2013 at 00:22

    Asa le trebuie celor 6 clienti. Cu cata nonsalanta sfideaza legea. In loc sa bea cateva beri sa sparga un cap sau sa se pise pe marginea drumului ca tot romanul isi permit sa fumeze „iarba” si sa urmareasca seriale, CE-I CU COMPORTAMENUL ASTA ANORMAL? La inchisoare cu ei, ba, eu zic sa ii *****, cum e permis asa ceva? Daca legea spune ca n-ai voie sa porti camasi vezi, RESPECTI, nu sfidezi ca „e ilogic”. Drogul marihuana n-a fost ilegalizat pentru cine stie ce motive ascunse, au fost efectuate cercetari ample dpdv medical ce au relevat faptul ca heroina ucide.

  4. titi

    vineri, 22.11.2013 at 14:50

    andrei, dute si te linge in *****

  5. Raul Baaaa

    vineri, 22.11.2013 at 15:34

    ce nume flocea :)))

    Cati sunt care vand droguri , artifici , tigari , chiar sub nasu politei !
    Ce face militeni ? iau bani casa inchida ochi !

  6. Mihai

    vineri, 22.11.2013 at 19:14

    Foarte bine a procedat politia romana. Au eliminat drogul marihuana de pe strazi si ma simt mai in siguranta. Mai bine sa bea copii si sa ajunga la Urgente taiati, ca e dreptul lor legal, decat sa fumeze o planta dovedit medicinala si sa mance dulciuri, complet relaxati si deconectati. De ce sa rada lumea ?!? Trebuie sa stam incrancenati, sa ne uitam la Capatos si sa bem bere, ca asta e legal. „Droguri de mare risc” – e o planta oameni buni! Care risc? E ridicol sa bagi o chestie cu 0 morti in istorie la mare risc si alcoolul si tutunul, cu mii de morti anual, la chestii „normale”. Si presa preseaza cacat ca de obicei, demonizand aceasta planta. Informativa, Educati, Legalizati!

  7. Pingback: Mandat de arestare prelungit pentru albaiulianul Marius Mihălţan, acuzat de trafic de droguri. Baschetbalistele de la CSU au fost duse la analize | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax