Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Decizie de la Prefectura Alba. S-a transmis un ordin de încetare a mandatelor consilierilor județeni ALDE, Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu

Publicat

alde 97015 Prefectura Alba a răspuns solicitării ALDE Alde de încetare a mandatelor de consilieri județeni pentru Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu. Cei doi, alături de Ladislau Koble au fost excluși din partid în vara anului trecut pe motiv de „trădare”, după ce au votat pentru numirea în funcția de președinte a CJ Alba a candidatului PNL, Ion Dumitrel.

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a făcut public, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, ordinul primit de la Instituția Prefectului cu privire la încetarea mandatelor celor doi consilieri județeni, Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu.

 

16788355_1384317764923153_1303164855_n Lazăr a declarat că speră că președintele CJ Alba, Ion Dumitrel să „procedeze așa cum a procedat până acum, să n-o mai lungească și să ne ceară următorii pe listă”.

În locul celor doi ar urma să intre în consiliu Ioan Marincaș și Alin Jidveian.

Și Ion Marincaș a transmis același mesaj președintelui CJ, Ion Dumitrel, adică să pună pe ordinea de zi din următoarea ședință proiectul de demitere a celor doi și cel de schimbare cu următorii pe listă.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax