Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputatul Coclici, nedorit la parlamentare. Jidveian: „Nu vrem să mergem cu balast și cu oameni care nu au potențial să aducă voturi”

Publicat

YouTube video

După cum au anunțat încă de luni, social-democrații din Alba și-au stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie. PSD a stabilit doi candidați pentru Camera Deputaților, pe președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, pentru Colegiul Apuseni și pe președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, pentru colegiul Sebeș – Blaj. Actualul deputat PSD pe Colegiul Aiud – Ocna Mureș, Radu Coclici, nu mai figurează pe listele pentru parlamentare, deoarece la selecția candidaților, realizată în interiorul partidului, acesta a primit un singur vot „pentru”.

„Noi ne dorim să câștigăm alegerile, nu ne dorim să mergem cu balast și să nu câștigăm pentru că promovăm oameni care nu au potențial să aducă voturi”. În aceste cuvinte a motivat președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, faptul că deputatul PSD în funcție, Radu Coclici, nu se mai află pe liste pentru a-și păstra funcția.

„A fost opțiunea colegilor, probabil a fost și o analiză a ultimilor 4 ani de mandat. Nu a existat un protocol USL cum că actualii parlamentari să își păstreze colegiile, ci a fost mai degrabă o recomandare, ca un fel de recompensă pentru activitatea parlamentarilor în funcție, dar nu a existat obligativitate în acest sens. În urma unei analize, ne-am dat seama că pe colegiul respectiv nu este chiar cel mai favorabil pentru USL”, a adăugat Ovidiu Jidveian.

În urmă cu două zile, PSD Alba și-a stabilit candidații pentru parlamentare, prin vot secret. Din cei 4 candidați pe cele două colegii care revin partidului, au fost aleși doi: Ioan Dîrzu, pe Colegiul Apuseni și Ovidiu Jidveian pe Colegiul Sebeș – Blaj. Ceilalți doi candidați pentru Camera Deputaților, Radu Coclici și Virgil Narița au obținut voturi insuficiente (un vot, respectiv niciunul). Candidații vor fi lansați oficial pe 17 octombrie, la București.

Vedeți mai jos, în video, declarația completă a lui Ovidiu Jidveian:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gainar

    miercuri, 10.10.2012 at 18:28

    Cred ca la alegerile din Decembrie, o sa aduca Jidveianu, vreo cateva voturi, ale lui si ale familiei lui, plus, de la niste mafioti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax