Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Dorin Șerdean, candidat pe Colegiul 1 din Camera Deputaților. Vezi propunerile PP-DD pentru „bulversarea” alegerilor

Publicat

YouTube video

După o bună perioadă de liniște din partea membrilor Partidului Poporului – Dan Diaconescu, președintele PP-DD Alba Cornel Comșa, alături de viceprimarul Dorin Șerdean, consilierul local Dorin Pocol, consilierul județean Ion Marincaș și secretarul de partid, Horațiu Bibolar au vorbit în conferință de presă despre planurile lor pentru alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit lui Cornel Comșa, partidul a propus 10 candidați pentru cele şapte colegii parlamentare și, din acestea, se așteaptă să câștige un post de senator și două de deputați. Singurul nume oferit de organizație până în momentul de față este cel al lui Dorin Șerdean, candidat pe Colegiul 1 Alba Iulia din camera Deputaților.

Președintele PP-DD Alba, Cornel Comșa, a prezentat marți propunerile PP-DD pentru „bulversarea” alegerilor parlamentare, la nivelul județului Alba. Acesta a explicat că partidul merge pe două direcții pentru stabilirea candidaților, pe care îi va alege dintre membri, dar și dintre personalități externe, care nu au nicio legătură cu partidul. Este vorba despre 10 persoane nominalizate dintre membrii partidului și trei persoane din afara acestuia.

Cornel Comșa a fost propus pe ambele colegii de Senat, dar și pe colegiul 4 și 5 din Camera Deputaților, Ion Marincaș a fost propus pe Colegiul 3 și Colegiul 5, respectiv unul din Senat, Dorin Pocol, propus pentru Colegiul 5, Horațiu Bibolar, propus pe Colegiul 1 din Senat.

Au mai fost propuși: Marin Cenușă pe Colegiul 5, Radu Roncea pe Colegiul 2, Mihai Ursa pe Colegiul 3, Vasile Sorin pe Colegiul 3 și Ioan Moldovan pe Colegiul 4.

Vedeți mai jos în video declarațiile președintelui PP-DD Alba, Cornel Comșa, și ale candidaților la alegerile parlamentare:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Pingback: (VIDEO) Cornel Comșa: „PDL și PNL ARD PSD”. Află cum vede PP-DD configurația parlamentară a județului Alba după alegeri | Alba24

  2. Pingback: PP-DD îşi face strategia pentru alegerile parlamentare. Vezi care sunt posibilii candidaţi pe colegiile care includ şi Sebeşul | Sebes24

  3. MINCIUNI MARCA pp-otv-dd

    marți, 16.10.2012 at 17:13

    Ma uit la Comsa , Serdean si Pocol cum sunt incadrati de doi militieni plotoner marincas si plotoner bibolar .
    Asta da democratie , se vorbeste peste tot de inlaturarea de la putere a tuturor militienilor , securistilor a celor care au facut parte din aceste aparate de represiune a poporului Roman iar dl. presedinte PP-DD comsa vrea sa-i promoveze pe fotolii fierbinti si bine platiti din bani publici in senatul Romaniei .
    Singura explicatie este ca cine stie de ce foloase materiale beneficiaza dl. Comsa , dar sa nu uite ii reamintim ca suntem noi saraci dar nu si prosti , iar in decembrie si pina atunci cutitul si sabia e in miinele noastre !!!
    Cu siguranta ca nu o sa-i trimitem pe sarlatanii astia sa ne conduca , va asiguram !

    • soso

      miercuri, 17.10.2012 at 10:49

      Cred ca dl.Comsa o sa beneficieze de vreo 5 milioane de $ sau € ca si USL-PNL de la „crestinul”Jiji,iar cu plutonierii sunt de acord, sa-i traga pe „linia moarta” ,dar ce facem cu fostii informatori ce „sug” banii in parlament de mult timp-gen Voiculescu-Felix (USL),cei condamnati 3-4 ani …cu suspendare gen Badalan(PDL) sau cei trimisi in judecata de ani de zile si care se ascund in spatele imunitatii parlamentare? Acesti infractori-parlamentari, peste 99% dintre ei sunt in PDL,PNL,PSD,PC etc.,toti se trag din FSN-1990,sunt aceeasi hoti, mincinosi si corupti ce au facut averi incredibile de 23 de ani de cand dumneata si altii ii votati cu 3 maini,deci nu cred ca astia din PP sunt mai rai decat sarlatanii ce-i avem din 1990,din contra,cred eu ca sunt „oleaca” mai cinstiti si mai curati.Multumesc!

  4. adevar

    vineri, 19.10.2012 at 11:44

    Eu nu inteleg de ce romanii cind ajunge aproape de alegeri se tine atit de destepti si cind ajung in fata urnelor se lasa mintiti si pacaliti si voteaza cu capu in punga.Daca tot ai cutitul si sabia asa cum spui de ce te lasi influentat de sentimente si votezi tot pe aceeasi de 23 de ani .Nu dam votu PPDD ca ne credem destepti dar traim in saracie si ne place.De ce sa punem la putere oamenii care ar putea schimba ceva si sa nu lasam tot USLsi PDL ca stim de ce sunt in stare.Sa nu ne mai plingem ca suntem saraci ca ne place ne uitam maindrii la cei de la conducere cum ei se imbogatesc si ne vinde tara bucata cu bucata si noi mergem la vot si ii alegem tot pe ei.Se vede de 23 de ani cita inteligenta avem.Ce sa mai zic votati in continuare USLsi PDLca o sa va fie bine.Eu votez PPDDmai sper ca romanu sa deschida ochii si sa incerce o schimbare pentru tara daca chiar ne pasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax