Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Flash Mob în curtea Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”. Iniţiativă ieşită din tipare a elevilor de la cel mai bun liceu din Alba Iulia

Publicat

flash mob colegiul militar alba iuliaO iniţiativă ieşită din tipare a elevilor de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a atras aprecieri în mediul online. Este vorba despre un flash mob organizat de elevii din clasa a XI-a, coordonaţi de profesori de educaţie fizică din colegiu, după cum au precizat reprezentanţii instituţiei, pe reţeaua de socializare.

Tinerii au reuşit o demonstraţie interesantă de sincronizare a mişcărilor, pe ritmuri de muzică populară sau „trance”. Dacă totul a început cu o „competiţie” între două tabere, am putea spune, tradiţional versus modern, apoi elevii au format un „corp” comun, „articulat” de backgroundul muzical.

La final, au format iniţialele patronului spiritual al colegiului: M şi V (Mihai Viteazul), completând originalitatea momentului.

Vă invităm să vedeţi flashmob-ul elevilor din clasele a XI-a, realizat sub îndrumarea profesorilor de educaţie fizică din colegiu, Felicia Vancea şi Sorin Secăreanu. Postarea pe Facebook a acestor imagini a atras, până luni seara 33 de mii de vizualizări.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax