Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: FOCAR de INFECŢIE şi cuiburi de ciori într-un apartament de pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, unde acum un an a fost găsit un cadavru

Publicat

IMG_0004 Focar de infecţie într-un apartament din blocul CB5 de pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, după ce, în urmă cu un an, aici a fost găsit cadavrul unei femei de 45 de ani, aflat în stare avansată de putrefacţie.

Locatari din bloc ne-au sesizat faptul că în apartamentul cu numărul 7, de la etajul doi, şi ciorile şi-au făcut „casă”, într-un colţ al băii.

De asemenea, din cauză că în apartament nu a mai intrat nimeni, de la găsirea cadavrului, racordul la apometru s-a defectat şi s-a produs şi o inundaţie. Şi totuşi cheia de la acest imobil se află în mâna unui alt locatar, care a primit-o de la poliţişti după terminarea anchetei.

În urma semnalării acestui caz ne-am deplasat la faţa locului, dar presupusul locatar nu ne-a permis accesul în locuinţă, asta după ce oameni nemulţumiţi i-au spus că nu mai suportă zgomotul făcut de ciori.

apartament toporasilor În luna aprilie a anului trecut, în apartamentul 7 din blocul CB5 de pe strada Toporaşilor a fost găsit cadavrul unei femei de 45 de ani, după sesizarea locatarilor care, din cauza miosului de pe scară, nu au mai rezistat şi au anunţat poliţia.

La sosirea poliţiştilor şi a pompierilor care au deblocat uşa apartamentului a fost găsită proprietara, B.M.R., fără viaţă. În dormitorul apartamentului a fost găsit cadavrul, în stare avansată de putrefacţie. Din spusele locatarilor, femeia era decedată de mai bine de trei luni, iar cauza a fost înfometarea.

Citeşte şi FOTO-UPDATE: Femeie găsită decedată într-un apartament din Alba Iulia. Intervenţie ISU pe strada Toporaşilor

Acum, la un an de la incidentul nefericit, locatarii blocului reclamă altă situaţie, cauzată de un adevărat focarului de infecţie din acest apartament. Aceştia ne-au relatat că nu mai suportă mirosul şi nici zgomotul făcut de ciorile care şi-au făcut adăpost în locuinţă.

Cheia apartamentului a ajuns la unul din locatarii blocului, care se îngrijea de proprietara apartamentului şi care, din spusele vecinilor, era bolnavă.

Ne-am deplasat la faţa locului, pentru că oamenii au spus că vor să facă publică această situaţie, iar autorităţile să ia măsuri, dar noul „proprietar” nu ne-a permis accesul în locuinţă.

Locatarii s-au luat la ceartă cu acesta, pe motiv că s-au săturat să nu poată dormi din cauza ciorilor care şi-au făcut „casă” acolo, dar şi al mirosului greu de suportat.

YouTube video

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. blaga

    luni, 18.05.2015 at 19:39

    acel individ daca nu vrea sa deschida apartamentul inseamna ca ascunde ceva ????

  2. AdaM

    marți, 19.05.2015 at 11:10

    Ascunde pe dracu’… Apartamentul respectiv e o proprietate privata pana la urma si nu e nimeni obligat sa permita accesul celor de la presa. Nici Politia nu iti intra in casa fara mandat sau fara sa fie indeplinite anumite conditii speciale.

  3. ITA

    miercuri, 20.05.2015 at 13:33

    Pentru ” BLAGA” Te-ai uitat prea mult la OTV si ai ramas spalat pe creier.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax