|

VIDEO: Gabriel Cînea s-a calificat în finala Eurovision 2016. Cum a fost prestația studentului de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

12800109_1153369548031320_822553484231726672_nGabriel Cîndea, tânărul student de la Universitatea „1 Decembrie” 1918 din Alba Iulia s-a calificat la finala Eurovison România 2016. Trupa din care face parte „Dream Walkers” a primit al doilea cel mai mare punctaj din partea juriului și are toate șansele să reprezinte România la finala din Suedia.

Gabriel Cîndea  este student la Specializarea de Muzică Religioasă de la Universitatea „1 Decembrie 1918” și a devenit cunoscut în Alba Iulia după ce a câștigat anul trecut trofeele „Voices” și „Vocile cetății”.

În prima semifinală de la Eurovision cei 4 băieți au intrat în competiți de vineri seara fără emoții și foarte siguri pe vocile lor impecabile. Blada lor a cucerit cu siguranță inimile fanelor dar și a juriulii.
Randi a rămas impresionat de prestatia celor 4 băieti de la Dream Walkers la Eurovision. „Dacă ma întorceam cu spatele aș fi crezut că fac playback. Nu am ce să comentez, perfect.” a spus Randi

Selecția Națională Eurovision România 2016 se va desfășura la Sala Sporturilor din Baia Mare, prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala din 4 martie și finala din 6 martie. Dintre cele 12 piese semifinaliste, șase vor accede în finală: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot.

În finala Selecției Naționale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

 

Patru finalişti aleşi de juriu
1. Dream Walkers 47 de puncte

2. Mihai Trăistariu 33 de puncte

3. Florena 44 de puncte

4. Ovidiu Anton 54 puncte

Doi desemnaţi prin televoting în urma semifinalei din 4 martie
1. Vanotek feat. The Code & Georgian — I’m Coming Home   984 de voturi
2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț — The Voice      852 voturi

VIDEO: Un student de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în semifinala EUROVISION 2016. Gabriel Cîndea este câștigătorul „Voices” și „Vocile cetatii”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=472392avatar Publicat de pe 5 martie 2016 şi actualizat pe 5 martie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, MONDEN, Muzica.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Rika Fara Frika de Lege si Politica: si politia locala nu da amenda ? daca era un roman il amenda in prima secunda...
  • lucrul bine facut: Daca sebesenii tot au votat pnl + pdl= fostul partid provenit din psd, adica partiduletzul lui...
  • Mazilu Aurica: Daca a fost odata o recidiva la distanta care a fost rezecata chirurgical este optiune pt imunoterapie.
  • El Barto: Asta e mizilic, ia citește comentariile de pe pagina de Facebook, te apucă amețeala, am impresia că unii...
  • Tara lui Papura Voda: Sa speram ca va lua multe ciocane in parnaie !

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI