|

VIDEO: Gino lansează cel mai nou single. „Strigă cu mine” are și un videoclip filmat în studioul lui Eduard Schneider

ginoGheorghe Berghian, sau Gino cum este cunoscut de majoritatea albaiulienilor, lansează o piesă “fresh”, de vacanţă, orchestrată de Bogdan Marian Taşcău (Dl. Problemă) şi Tudor Marciu (Moving Elements), intitulată: “STRIGĂ CU MINE!”.

Textul piesei îi aparţine în intregime lui Gino, muzica fiind semnată alături de Bogdan Marian Taşcău. Piesa este una energică şi pozitivă, care te duce dintr-o lume stresantă, într-una relaxantă, cu distracţie la maxim şi plină de viaţă. Textul este unul simplu şi transmite exact realitatea vieţii din fiecare zi.

Pentru videoclip aduce mulţumiri lui Silviu Ciontea, Răzvan Alexandru, Oana Ordean, Ioan Cristea (pentru cea mai “cool” bicicletă), şi nu în ultimul rând lui Eduard Schneider pentru sprijin şi disponibilitatea studioului “Schneider Productions”.

La realizarea videoclipului a avut parte de o colaborare extraordinară cu Ionuţ Ionescu, Bianca Racolţa, Clăbuc Nation, Cory Lory şi Ulise Ull.

“Striga cu mine!” este pentru voi! Este ceea ce simt! Este energie! Este viaţă! Este ceva special!” spune Gino. (www.ginomusic.ro)

Gino presteaza în concerte 100% LIVE, alături de 4 instrumentişti, abordând atât compoziţiile personale, foarte apreciate de fani, cât şi ale altor artişti consacraţi, cover-URI. Este licenţiat în muzică, cu studii de chitară şi canto, şi cu experiență în ale muzicii de prin 1999.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581610avatar Publicat de pe 6 iulie 2017 şi actualizat pe 6 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, MONDEN, Muzica.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • iulia: Asteptam ,ca in locurile de joaca pentru copii , sa fie plantati copaci mari ( nu doar ornamentali ) care sa...
  • xxx: „Bascalie” – chiar este cuvantul cel mai potrivit sa denumeasca atitudinea MARII majoritati aq...
  • Chris: Baaaa, cum sa aiba salariile astea?Este INCREDIBIL!!Ce fac ei ca sa primeasca banii astia?Nu pot sa cred!! De...
  • vitan sandu: Pai nu vedeti ce moaca de urangutan are!? De fapt, cred ca am jignit maimuta: scuze, madamme!
  • om: Buna treaba!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI