Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Imagini cu impact emoțional: Un bărbat a fost bătut și lăsat inconștient pe marginea drumului. Agresorul ar fi din Cugir

Publicat

agresor Imagini desprinse parcă din filme au fost surprinse marți, într-o benzinărie la intrarea în orașul Orăștie. O bătaie între doi tineri, dintre care unul din Alba, a fost filmată de un trecător. 

Cei doi se află la intrarea în parcarea benzinăriei, cu mașinile oprite. La un moment dat se poate vedea că bărbatul din Alba îl lovește cu pumnul pe celălalt și îl lasă căzut la pământ, apoi se urcă în mașină și pleacă, dar nu înainte de a se pune pe jos în poziția „culcat”. Agresorul pleacă cu o mașină marca Mercedes, cu numere de Alba.

Din comentariile pe rețeaua de socializare, unde a fost postat videoclipul, se pare că este vorba despre un bărbat pe nume Marin, din orașul Cugir.

Băiatul care da KO e din Cugir.. numele mic Marin și face parte din trupa de talibani. Oricum, urât din partea lui”, scrie într-un comentariu.

Gestul său de a se arunca pe jos nu poate fi înțeles și nici explicat de oameni.

Victima este din judeţul Hunedoara, comuna Beriu. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral însă viața lui nu este pusă în pericol.

Agresorul a fost identificat, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

VEZI:  Dosar penal pentru bărbatul din Cugir care a bătut un tânăr într-o benzinărie din Orăștie. Victima a ajuns la spital

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Marian

    miercuri, 20.09.2017 at 17:12

    De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?

    • mimj

      joi, 21.09.2017 at 11:52

      A vrut sa faca pe victima dar si-a dat seama dupa cateva secunde ca a fost filmat

  2. marin

    joi, 21.09.2017 at 11:54

    Un gunoi de om

  3. vitan sandu

    joi, 21.09.2017 at 12:58

    Pai nu vedeti ce moaca de urangutan are!? De fapt, cred ca am jignit maimuta: scuze, madamme!

  4. Cris

    vineri, 22.09.2017 at 09:48

    Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar fi meritat-o din plin! Jeg de om!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax