Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini cu suspectul în cazul crimelor din Partoș și Coțușca, adus la Parchetul Botoșani. Anchete separate în cele două județe

Publicat

 

Miki Lupu Dosarele celor două crime pe care le-ar fi comis tânărul Mădălin Miki Lupu sunt instrumentate separat de anchetatorii din cele două județe. Crima de la Coțușca este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pe când crima de la Alba Iulia este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 

Deocamdată, suspectul este la Botoșani, unde se află în stare de arest preventiv, procurorii de la noi așteptând trimiterea lui la Alba Iulia, după terminarea anchetei de acolo. Ziarul gazetabt.ro a publicat un scurt video cu suspectul în timp ce era adus la Parchet, încadrat de patru polițiști.

Mădălin Miki Lupu este considerat principalul suspect în cazul a două a crime comise la interval de două zile. Cele două victime erau femei în vârstă: una era din Partoș (Alba) și una din Coțușca (Botoșani).

Citește și:

TE TREC FIORII! Întâlnire de gradul zero cu suspectul CRIMEI de la Partoș. O familie din Alba Iulia l-a surprins pe Lupu în timp ce le pândea locuința

Fiul femeii ucise la Partoș, scurte momente în care este conștient

O a treia victimă a acestuia a supraviețuit atacului, dar se află în stare staționară la Spitalul Județean Alba. Este vorba despre Călin Drâmbărean, fiul femeii ucise la Partoș, care a rămas în viață după ce ar fi fost atacat de Mădălin Miki Lupu. Acesta este încă internat la Spitalul Județean de Urgență Alba. Medicii spun că starea lui de sănătate este încă precară, dar stabilă și că acesta dă semne mici de ameliorare. Momentan este supus unui tratament medicamentos și are scurte momente când este conștient.

YouTube video

Vezi și:

FOTO BREAKING NEWS: Un posibil criminal în serie a fost reținut în cazul CRIMEI de la Partoș! Ar fi ucis de două ori în interval de două zile!

 

VEZI:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax