|

VIDEO: În urmă cu un an a devenit viral pe internet cu un videoclip în care își căuta iubită. Acum, paznicul Ilie dă lecții de pescuit și vânătoare, online

10710678_537974199714201_4020656539248893683_n„Vințan Pavel Ilie, paznic de vânătoare și pescuit” așa se recomandă un tânăr din Zlatna care trimite aproape zilnic, pe adresa redacției Alba24, recomandări pentru cei care merg la pescuit sau vânătoare. Ilie nu este un necunoscut, acesta a devenit viral pe internet după ce, în urmă cu un an, a postat un videoclip în care spunea că își caută iubită. Se pare că problemele sale amoroase s-au rezolvat între timp, iar acum tânărul este preocupat de mediu.

Anul trecut în luna aprilie Pavel Ilie Vințan făcea un apel tinerelor doritoare de o relație serioasă.

„Caut prietenă până la vârsta de 18 ani, să fie din Alba Iulia, să fie din Zlatna, Abrud ori Câmpeni. Mă poate contacta pe numărul de telefon….Îmi trebuie prietenă să fie brunetă ori blondă și să nu fie ***** ori alte abonamente” era apelul tânărului în urmă cu un an.

Videoclipul a devenit viral pe internet și a ajuns să aibă peste 17.000 de vizualizări. Se pare că tânărul chiar și-a găsit aleasa în urma postării sale și se află într-o relație cu o tânără din Arad.

Acum, Pavel Vințan are cu totul și cu totul alte preocupări. Tânărul vrea să informeze pescarii și vânătorii cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte. Tânărul a trimis pe adresa redacției Alba24.ro, mai multe filmări în care prezintă regulile de pescuit și vânătoare.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=476928avatar Publicat de pe 27 martie 2016 şi actualizat pe 27 martie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, Pamflet Alba24.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “VIDEO: În urmă cu un an a devenit viral pe internet cu un videoclip în care își căuta iubită. Acum, paznicul Ilie dă lecții de pescuit și vânătoare, online”

  1. Eu nu inteleg cum de nu va si informati in legatura cu articolele pe care le faceti. Scrie-ti despre un om care este un analfabet,care nu isi scrie nici numele,si este invatat si manipulat de niste oameni mult mai prosti decat el. Pacat ca nu gasiti subiecte mai serioase despre care sa scrie-ti! As vrea sa va informati cine e acest Ilie si cine sunt oamenii din spatele lui…niste retardati toti…

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Apocalipsa lui Rika: foate bine, nu este loc de parcare in zona ! primaria trebuie sa faca si parcari !
  • Mihai: De ce cenzurati imaginile? Ma refer la ascunderea numerelor de inmatriculare.
  • Apocalipsa lui Rika: dam si noi o linie pe capota ? sau ceva acid de baterie pe caroserie ?
  • Apocalipsa lui Rika: sa ne c…m pe apia ! unde aruncam cloabele de la pomi taiati si frunze uscate ? ma p.. inca...
  • Apocalipsa lui Rika: Este voie tractor neinmatriculat si fara permis ! daca are avocat bun scapa razand !

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI