Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Ioan Dîrzu răspunde la acuzațiile PDL de „epurare politică” prin disponibilizările din instituții: „Așa se reduc banii care se luau pe neve”

Publicat

YouTube video

„Posturile vacante din instituțiile deconcentrate erau pregătite pentru clientela lor politică”. Aceasta este precizarea președintelui PSD, Ioan Dîrzu, referitoare la reducerea  posturilor din organigrame și eventualele disponibilizări pe care le anunța Guvernul. Acesta este totodată şi răspunsul pe care deputatul PSD îl oferă consilierului local PDL, Marius Haţegan, care spunea vineri că „Dacă ești la USL, îți păstrezi locul de muncă, dacă nu, pleci”.

Disponibilizările anunțate în această perioadă printre angajații mai multor instituții ale statului, vizează şi judeţul Alba, iar Dîrzu spune că prin această reducere „nu mai este nici şef de servciu, nici şef de birou, este simplu angajat deja de acolo se reduc banii care se luau pe neve”.

Acesta întăreşte ideea reducerii personalului în instituţiile publice şi crede că locurile de muncă ar trebui să fie create în mediul privat şi nu la stat. De asemenea consideră că disponibilizările care vor fi făcute şi desfiinţarea posturilor vacante va „stopa hoţiile băieţilor deştepţi”.

Deputatul PSD Alba le spune celor care consideră că USL face „epurare politică”: „Ei în perioada 2008-2011 au redus 740.000 de locuri de muncă, în schimb USL-ul în această perioadă a creat, ce-i drept consider este puţin 100.000 de locuri de muncă”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax