Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: La Alba Iulia, dușul de sâmbătă seara se face în stradă. Pietoni făcuți „fleașcă” de mașinile care trec cu viteză peste bălțile de la trecerile de pietoni

Publicat

ccccc În zilele de ploaie, Alba Iulia se transformă într-o mică piscină și dacă acest lucru nu îi deranjează pe șoferi, cu siguranță îi supără pe pietonii care sunt stropiți din cap până-n picioare de mașinile care trec cu viteză pe la trecerile de pietoni.

Reporterii Alba 24.ro au surprins, sâmbătă seara, după o zi de ploaie, șoferii care treceau fără probleme pestă bălțile adunate în zona trecerilor de pietoni, asta chiar dacă la semafoare erau oameni care așteptau sa treacă.

În imaginile surprinse se vede cum un cetățean „a făcut un duș”, involuntar, cu apa dintr-o baltă. Acesta aștepta liniștit culoarea verde a semaforului, când un șofer a apăsat pedala de accelerație și a trecut peste balta din zona trecerii, stropind cetățeanul.
Cu aceeași situație s-a confruntat și reporterul Alba.24 care în repetate rânduri a fost stropit de mașinile care treceau.

Vina pentru aceste incidente este împărțită între șoferii nepăsători și administrația locală care a pus încetinitoare de viteză în centrul orașului, într-o zonă nu tocmai locuită sau populată.

Vă prezentăm un filmuleț cu „dușul” de sâmbătă seara.

VIDEO: Daniel BLOSS

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Iondelaraion

    duminică, 14.02.2016 at 13:12

    Soseaua este in asa fel facuta incat cantitatea maxima de apa sa se adune exact in dreptul trecerii de pietoni.

  2. Boss69

    duminică, 14.02.2016 at 13:42

    Votati pe ***** de hava ca va da drumuri de epoca gropilor

  3. eu

    duminică, 14.02.2016 at 17:23

    soferii nu au vina!! asta ar ma trebui! sa te uiti si la baltile din drum!! pe langa semafoare si sensuri giratorii!

  4. A.D.

    duminică, 14.02.2016 at 19:26

    Sunt semafoare unde verdele dureaza mai putin de 10 secunde …asa nu mai trece nimeni.

  5. Bogdan

    duminică, 14.02.2016 at 21:49

    Vina nu e deloc a soferilor, sa fim seriosi. Orasul asta are niste drumuri foarte, foarte proaste, iar aici nu ma refer la zecile/sutele de strazi neasfaltate ci chiar la arterele principale sau alte cateva strazi pe care nu s-a mai turnat covor asfaltic de ani buni de zile si sunt pline de denivelari s.a.m.d.
    Uitati-va cum sunt arterele principale din Brasov spre exemplu, demne de un oras european.

    • @Bogdan

      luni, 15.02.2016 at 15:27

      La tine denivelare = strada proasta? In caz ca ai uitat, masinile au suspensii. Ai idee ce rol au? De asemenea se pare ca ai uitat cum arata Calea Motilor- Zlatnei, spre Micesti. Sau Al.I. Cuza, spre Cluj. Sau strazile din Lipoveni, Maieri, Partos, Barabant, etc. Sau Transilvaniei, de la Spital catre Schit. Sau strazile dintre blocuri. Sau T. Vladimirescu, de la BCR pana la Prefectura. Sa imi spui si mie care e strada (sau strazile) pe care e o circulatie intensa si iti rupi masina in doua.

  6. Sifredi

    luni, 15.02.2016 at 15:14

    Sunt vai si amar strazile, asta e cauza, se aduna apa langa borduri peste tot, facute de 2 lei, merg prin cluj cu masina nu are nimic, cand ajung cu ea in Alba, mai ales pe strada cu liceul economic, troncane toata, si in plus s-au pus si limitatoarele alea de viteza, care strica si mai mult masina.
    Aceea strada e intens circulata si e praf praf, toata un deal si o vale, plin de denivelari, fara sa mai vorbim despre strada Lalelelor care e mai praf, poate inainte de alegeri o sa se asfalteze macar strazile astea 2…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax