|

VIDEO: Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău, 3-0. Cel mai disputat meci al etapei a VIII-a din Diviziei A1 la volei feminin

voleiVolei Alba Blaj a învins Ştiinţa Bacău cu 3-0 (25-20, 25-16, 25-18), într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A1 la volei feminin. Campioana României a avut emoţii doar în primul set, când a fost condusă chiar şi la 8 puncte diferenţă, însă a revenit în stil mare şi a obţinut o victorie în 3 seturi, după cea mai bună prestaţie din acest sezon, aşa cum remarca, la sfârşitul partidei, antrenorul Darko Zakoc.

Volei Alba Blaj a primit, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18.00, vizita echipei Ştiinţa Bacău, în cel mai atractiv meci al etapei a VIII-a a Diviziei A1 la volei feminin din Sala „Timotei Cipariu”. Lider neînvins al clasamentului, campioana României a avut ca obiectiv  o victorie de trei puncte în faţa unei fetelor de la Bacău.

Volei Alba Blaj este neînvinsă până acum, dar a pierdut un punct în chiar runda inaugurală, 3-2 cu CSM Bucureşti. Ştiinţa Bacău a pierdut însă cinci puncte, 2-3 cu Dinamo şi 0-3 cu CSM Bucureşti, dar a învins, pe teren propriu, vicecampioana CSM Târgovişte.

Aşa se face că înaintea meciului de sâmbătă Volei Alba Blaj se afla pe prima poziţie, cu 23 puncte (8 jocuri), în timp ce Ştiinţa Bacău ocupă locul patru, cu 16 puncte (7 jocuri), la egalitate cu locul trei, pe care se clasează CSM Bucureşti.

Adidasi de sala pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii. Reduceri de 60-80% la 5000 de produse

UPDATE: REZULTATE ora 18.00, Divizia A1, etapa a VIII-a

Set 1: 25-20
Set 2: 25-16
Set 3: 25-18

Echipele de start:

VOLEI ALBA BLAJ, antrenor Darko Zakoc: 7. Ana Antonijevic – 2. Adina Salaoru (cpt.), 3. Nadja Ninkovic, 4. Samara Rodrigues, 15. Tatsiana Markevich, 18. Nneka Onyejekwe – 16. Marina Vujovic (libero).

Au mai intrat: 6. Ana Maria Berdilă, 9. Dubravka Djuric.

ŞTIINŢA BACĂU, antrenor Florin Grapă: 15. Ivana Zburova – 1. Nikoleta Perovic, 2. Denisa Rogojinaru (cpt.), 7. Cristina Cazacu, 9. Tsvetelina Zarkova, 12. Georgiana Faleş – 3. Nicoleta Manu (libero)

Au mai intrat: 10. Irina Radu, 13. Sabina Miclea, 11. Crina Bălţatu, 8. Ana Otasevic, 6. Mihaela Albu (libero).

LIVE VIDEO de la meciul Volei Alba Blaj- Ştiinţa Bacău: 


Deşi în sezonul trecut a câştigat toate cele 5 meciuri directe, nici una dintre acestea nu a fost atât de „uşoară” pentru campioana Volei Alba Blaj precum cea de sâmbătă seara. O întâlnire care a avut un început neaşteptat, cu echipa oaspete în prim plan, care a profitat din plin de preluarea defectuoasă din tabăra gazdelor. Aşa se face că Ştiinţa a condus cu 6-0, 11-3 şi 14-6 şi părea că se îndreaptă liniştit spre câştigarea setului. Nu a fost aşa, pentru că Darko Zakoc a făcut mişcarea câştigătoare, o trimite în teren pe Ana Maria Berdilă în locul Samarei Rodrigues, iar energia jucătoarei născute la Galaţi a fost molipsitoare pentru întreaga echipă, care, ca prin farmec, s-a „trezit”. Ce a urmat a fost o adevărată demonstraţie de forţă din partea campioanelor, care au câştigat setul fără emoţii. Seturile 2 şi 3 au consfiinţit supremaţia campioanei României, care s-a impus sec, cu 3-0, după 78 de minute de joc efectiv.

Tatsiana Markevich a reuşit şi de această dată cele mai multe puncte (16), fiind urmată de Nneka Onyejekwe (13) şi de Nikoleta Perovic, de la Ştiinţa Bacău (12). Cu toate că au început slab la preluare, blăjencele au avut cele mai multe preluări reuşite, cu o medie de 47% (Tatsiana Markevich 54% şi Marina Vujovic 54%), faţă de 31% Ştiinţa Bacău (Cristina Cazacu 44%). Volei Alba Blaj a avut 11 blocaje reuşite (Nneka Onyejekwe 3), în timp ce băcăuancele au punctat cu blocajul de 6 ori (Tvetelina Zarkova 2 şi Georgiana Faleş 2). Volei Alba Blaj a punctat din serviciu de 5 ori (Ana Maria Berdilă 2), în timp ce Ştiinţa Bacău a avut 3 aşi.

Echipe VOLEI ALBA BLAJ, antrenor Darko Zakoc: Ana Antonijevic 6p. (1 as, 2 blocaje) – Adina Salaoru – cpt. 10p. (1 as), Nadja Ninkovic 4p. (2 blocaje), Samara Rodrigues 1p., Tatsiana Markevich 16p. (1 blocaj), Nneka Onyejekwe 13p. (1 as, 3 blocaje) – Marina Vujovic (libero). Au mai intrat: Ana Maria Berdilă 10 p. (2 aşi, 2 blocaje) şi Dubravka Djuric 5p. (1 blocaj).

ŞTIINŢA BACĂU, antrenor Florin Grapă: Ivana Zburova 1p. (1 as) – Nikoleta Perovic 12p., Denisa Rogojinaru- cpt. 1p., Cristina Cazacu 8p. (1 blocaj), Tsvetelina Zarkova 7p. (1 as, 2 blocaje), Georgiana Faleş 3p. (1 as) – Nicoleta Manu (libero). Au mai intrat: Irina Radu 7p. (1 blocaj), Sabina Miclea 3p. (2 blocaje), Crina Bălţatu 1p., Ana Otasevic 0p. şi Mihaela Albu (libero).

Volei Alba Blaj rămâne singura echipă neînvinsă în Divizia A1, campioana României fiind lider cu 26 de puncte (din 27 posibile), după 9 meciuri jucate. Pentru Volei Alba Blaj urmează o serie de 4 deplasări consecutive, la Medicina Târgu Mureş (sâmbătă 26 noiembrie, ora 18.00), CSM Târgovişte (în jurul date de 3 decembrie), CSM Bucureşti (în jurul datei de 10 decembrie) şi Dinamo Moscova (în Liga Campionilor, 14 decembrie, ora 18.00).

URL scurt: http://alba24.ro/?p=530934avatar Publicat de pe 19 noiembrie 2016 şi actualizat pe 21 noiembrie 2016.
Publicat în EVENIMENT, GALERIE FOTO - VIDEO, SPORT, Video.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI