Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul IMPACTULUI. ACCIDENTUL mortal de pe DN1, de la Inoc, filmat de un participant la trafic

Publicat

Momentul impactului violent, în accidentul deosebit de grav petrecut vineri după-amiaza pe DN1, la Inoc, în care a murit un copil de 13 ani, a fost filmat cu o cameră video, aflată pe una dintre maşinile din trafic. Copilul era fotbalist junior, membru al unui club sportiv din Cluj. Se întorcea acasă, alături de colegi, de la o competiţie sportivă din Mehedinţi.

19073012_1745126308836854_1841652202_o

Accidentul s-a  petrecut în momentul în care un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba şi condus de un bărbat din Aiud a încercat să vireze spre un drum secundar, iar o Skoda Octavia depăşea o coloană de maşini. Copilul de 13 ani care a murit se afla pe locul din dreapta faţă al autoturismului Skoda. Cei care se aflau în acest autoturism erau reprezentanţi ai unui club sportiv din Cluj (CS Luceafărul) şi se întorceau de la o competiţie sportivă, de fotbal, de la Drobeta Tr. Severin.

YouTube video

Alţi trei copii din maşină, de 12 şi 13 ani, au fost răniţi. Traficul rutier a fost blocat aproximativ două ore, însă s-a circulat îngreunat până seara.

Mai multe detalii: VIDEO / FOTO UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe DN1, la Inoc. Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa şi alți trei au fost răniţi. Se întorceau de la o competiţie sportivă 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    sâmbătă, 10.06.2017 at 10:16

    Chiar si in cazul unei depasiri, soferul care efectueaza depasirea nu este exonerat de obligatia acordarii de atentie asupra semnalizarii (care nu se vede daca a fost) si daca a semnalizat trebuia sa se retraga in spatele acestuia. Nu este obligat cel care vrea sa vireze la stanga sa se asigure la nebunii care depasesc din spate. Masina din care s-a filmat avea o viteza de cca 70km/h iar cea care a depasit cca 100 km/h. Spor la depasiri! Desi acestea trebuiesc facute cu mare atentie, si NU depasite mai multe vehicule odata, mai ales pe linie continua si unde exista localitati si ramificatii ale drumului!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax