Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Nu am știut să vindem frigidere eschimoșilor”. Prima conferință de presă a PNL Alba, după rezultatele de la parlamentare

Publicat

IMG_9647„Nu am știut să vindem frigidere eschimoșilor”, este concluzia la care a ajuns președintele PNL Alba, Micea Hava, referitoare la campania electorală pe care a făcut-o partidul pentru alegerile parlamentare. Noii parlamentari ai PNL Alba, aleși în  11 decembrie, alături de președintele organizaţiei au organizat, vineri, prima conferință de presă după preluarea mandatelor.

Fețe cunoscute, dar și noi au ieșit vineri în conferința de presă a PNL Alba, după ce situația alegerile parlamentare s-a încheiat. Senatorul Alexandru Pereș, cel mai vechi parlamentar de Alba, dar și „bobocii” din Camera Deputaților, Florin Roman, Corneliu Olar (nr. care este la al doilea mandat, primul în perioada 2008-2012), Claudiu Răcuci, Sorin Bumb, alături de președintele PNL Alba, Mircea Hava, au tras linie și au venit cu scurte precizări după alegerile din 11 decembrie.

Cu toate că PSD Alba le-a suflat în ceafă și chiar au câștigat 9 din 11 orașe ale județului, la „masa negocierilor” PNL Alba s-a ales cu un rezultat neașteptat de bun, patru deputați și un senator.
IMG_9656În glumă, Mircea Hava a spus că PNL a avut ghinion că Alba este un județ mic, pentru că, dacă erau 12 deputați repartizați, probabil ar fi câștigat 11.

Totuși, victoria PNL la Alba nu a fost una curată, având în vedere scorul strâns de la nivel județean. Liberalii își asumă greșelile făcute în această campanie și că oamenii s-au lăsat influenţaţi de promisiunile social-democraților, promisiuni pe care ei nu le-au făcut.

„Un alt lucru pe care l-am făcut și ne-a costat a fost plimbatul ursului prin pășune când el voia la pădure, domnul Cioloș plimbat peste tot, când el vroia altceva. Am greșit foarte mult în chestiunile astea și asta ne-a costat, nu ne-a costat atât cât ar fi trebuit”, spune Mircea Hava.

Referitor la campania de la Alba, Hava recunoaște că PSD a avut o mobilizare mai bună și spune că „noi nu am fost în stare să vindem frigidere eschimoșilor. Campania de a vinde frigidere la eschimoși nu o poate face Alba sau Alba Iulia, ci trebuie să vină de la țară. Nu puteam să spunem că vom crește salariile pentru că noi nu aveam asta nicăieri scrisă. Aici, (nr. la Alba) s-a muncit. Faptul că am pierdut la Alba Iulia, la câteva zeci de voturi, am mai pierdut noi la Alba Iulia și pe urmă i-am dărâmat”, a declarat Mircea Hava.

IMG_9642Acesta a mai spus că ar putea candida și mâine la primărie și ar câștiga fără probleme.

Despre campania electorală, proaspătul deputat Florin Roman spune că nu a simțit că s-a luptat cu Ioan Dîrzu, ci cu televiziunile care făceau propagandă PSD-ului și cu o imagine neclară lui Cioloș.

Roman a mai declarat că atât timp cât Dîrzu va candida, PNL va câștiga la Alba.

„Spre deosebire de noi, care am avut răbdare să așteptăm rezultatele oficiale, ei (nr. PSD), păcălici cum sunt, s-au apucat să-l suspende pe Iohannis și și-a luat-o Dîrzu de la Dragnea. Ăsta e Dîrzu, să dea Dumnezeu să stea cât mai mult la Alba, cât e Dîrzu aici o să câștigăm mereu”, a spus Florin Roman.

Vedeți mai jos întreaga conferință de presă:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanezul

    sâmbătă, 17.12.2016 at 22:38

    Acesta a mai spus că ar putea candida și mâine la primărie și ar câștiga fără probleme. si ne face si eschimosi… Bai da mustata asta se crede un fel de mama omida :)))) Ai promis cam multe la alegerile locale si pana acum zero efecte,deci lasa-ne pe noi eschimosii care inca mai avem un neuron, sa avem grija prin vot si de tine,in viitor,ca in trecut trapadusii te-au tot votat pt cetate,zici ca altceva nu exista in orasul asta..LOL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax