Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Obiceiuri de Paşti din Munţii Apuseni, prezentate la Poieni, comuna Bucium. Concurs cu premii pentru cei mai curajoşi localnici

Publicat

targ bucium poieni sulita 1 În prima zi de Paști, duminică, 1 mai, buciumanii și turiștii s-au adunat, de la ora 13.00, în târg la Poieni, comuna Bucium. Evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Bucium a cuprins momente artistice, dansuri populare, dar și un concurs cu premii pentru cei care s-au urcat cel mai sus pe „suliță”.

Tinerii din ansamblul „Aurarii” Bucium au pregătit o surpriză celor prezenți în prima zi de Paște în Târg la Bucium Poieni. Aceștia au prezentat câteva obiceiuri și dansuri populare, au ciocnit ouă roșii și au jucat Hora Mare.

Cei mai curajoşi localnici, care au urcat cel mai sus pe „suliţă”, un stâlp înalt din lemn, au fost premiaţi de organizatori.

Evenimentul a fost organizat de către Primăria și Consiliul Local Bucium.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax