Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO(UPDATE): PD-L a lansat primul atac la adresa deputatului Călin Potor

Publicat

Deputatul independent Călin Potor a încasat, vineri, prima lovitură sub centură de la foştii săi colegi din PD-L. Sorin Bumb, vicepresedinte al Consilului Judeţean Alba a declarat că Potor, din punct de vedere politic, este o nulitate, pentru că mandatul pe care l-a obţinut în Colegiul Alba Iulia i se datorează primarului Mircea Hava. „Oricine era desemnat pe acest colegiu obţinea mandatul de parlamentar. Iar, ca parlamentar, deşi a fost doi ani în acest sediu, nu ştiu câte audiente a reuşit să ţină si nu ştiu câte probleme ale celor care l-au votat a reuşit să le rezolve (…)  A fost la conducerea Spitalului Judeţean şi a avut ocazia să ne arate ce poate. Din păcate, a lăsat Spitalul Judeţean pe butuci, cu datorii enorme”, a spus Sorin Bumb.

PE SURSE: Potor vrea să stea independent până la iarnă

UPDATE: Potrivit preşedintelui PNL Teodor Atanasiu, deputatul Călin Potor nu s-a înscris în PNL. „Am avut mai multe discuţii, prin care i-am transmis că noi îl aşteptăm. Până acum nu a venit”, a declarat Atanasiu. Surse din PNL ne-au declarat că, în condiţiile în care se va înscrie în partid, Călin Potor va fi automat inclus într-un proiect ce vizează candidatura acestuia pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia. În cazul în care nu va câştiga, dar va reuşi să aducă liberalilor un scor de minim 35% în Consiliul Local, i se va oferi primul loc pe listele la Alegerile  Parlamentare în Colegiul Alba Iulia. Pe de altă parte, surse din anturajul deputatului  Potor ne-au dezvăluit că deocamdată acesta nu are de gând să semneze o adeziune pentru PNL. Acest lucru se va putea întampla, eventual, la începutul anului 2011, perioadă până la care Potor încearcă să-şi consolideze statutul de deputat independent sau să aştepte o breşă pentru a se putea înscrie şi obţine un loc în conducerea PSD Alba, unde Ioan Dârzu şi grupul său care conduce organizaţia are, deocamdată, o puternică susţinere de la centru.

[media id=60 width=320 height=240]

[media id=68 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Bungust

    miercuri, 18.01.2012 at 20:45

    „La inceputul anului 2011”?

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 18.01.2012 at 22:18

      textul este din 2010

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax