|

VIDEO: Peisaj de poveste în Munții Șureanu. Iarna i-a transformat într-un tărâm de basm

muntii sureanuMunții Șureanu reprezintă fără doar și poate una din cele mai pitorești zone din județul Alba. Peisajul incredibil te face să te îndrăgostești de această oază de natură, indiferent de anotimp. Totuși, punctul culminant al frumuseții munților este iarna, cânt totul este acoperit de zăpadă. Singurul dezavantaj pe care îl întâmpină cei care vor se se bucure de frumusețea zonei este drumul care este destul de îngust, iar zăpada îl face și mai anevoios de parcurs, mai ales pentru mașinile care nu sunt dotate cu lanțuri. 

 

„Situaţi la limita a trei judeţe, Munţii Şureanu se numără din fericire printre masivele muntoase din România care au avut mai puţin de suferit de pe urma activităţilor omeneşti. Sălbatici şi pitoreşti fără a fi abrupţi şi greu de parcurs, aceşti munşi adăpostesc încă un cadru natural sublim, cu păduri parcă nesfârşite în care trăiesc numeroase specii de animale. Bogăţiile naturale şi culturale ale Munţilor Şureanu îi recomandă deci, ca pe o destinaţie ideală pentru drumeţii montane într-un cadru aparte, pentru toţi turiştii care vor să descopere unii dintre cei mai frumoşi munţi din judeţul Alba şi nu numai!” scrie descoperă.ro.

Dacă în anotimpul cald totul este verde, iarna îmbracă munții într-un alb orbitor. Pe lângă imaginile de poveste, munții îți oferă și posibilitatea de a schia în natură la Domeniul Schiabiabil Șureanu, o stațiune care atrage an de an tot mai muți turiști.

Dacă aceste cuvinte nu v-au convins că merită să ajungeți la Șureanu, vă prezentăm câteva imagini cu frumusețea munților, surprinse într-un video de Cătălin Cădan.

VEZI: O zi la schi. Tot de trebuie să știi despre costuri, condiții, echipament și accesul pe pârtiile de la Șureanu, Arieșeni și Arena Platoș

Munții Șurianu from Cătălin Cădan on Vimeo.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=541977avatar Publicat de pe 8 ianuarie 2017 şi actualizat pe 8 ianuarie 2017.
Publicat în EVENIMENT, GALERIE FOTO - VIDEO, Video.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Rika Fara Frika de Lege si Politica: apa ctta alba e de vina ! ei astupa gropile ! dau licitatie numa pt asfalt !
  • Ionel: Acum intrebarea este: care este sursa problemei? Pe undeva exista un angrenaj care nu functioneaza. Acel...
  • A.D.: Zambaretule …bancurile care se fac pe seama voatra nu sunt la intamplare . Eu sunt un om de rand de unde...
  • Nelu de la pescarie: Fratilor hai sa desfintam politia cred ca ar fi mai bine oricum tot nu face nimic am fi si noi...
  • ;-): A.D. Esti prost informat, polo nu are gps pe el, in rest ce sa zic, daca nu-ti convine muta te. Si tu din tare,...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI