Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: PERCHEZIŢII. Reţea de traficanţi de haşiş, destructurată de BCCO Alba Iulia şi DIICOT Hunedoara. Patru suspecţi, la audieri

Publicat

politia romana diicot droguri capsule Marți dimineața, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurii DIICOT din Hunedoara au descins la membrii unei grupări infracţionale, bănuite că ar fi introdus haşiş în ţară, sub formă de colete sau prin ingerare, pe care l-ar fi comercializat unor consumatori. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La data de 25 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Hunedoara, Simeria şi Deva.

YouTube video

Percheziţiile vizează un grup de persoane ce sunt bănuite de trafic internaţional de droguri de risc (haşiş).

Investigaţiile au relevat faptul că, unii dintre cei implicaţi s-ar fi aprovizionat cu haşiş din Spania, Maroc şi Malaga, introducând drogurile în ţară sub formă de colete sau prin ingerare de caşete, pe care le-ar fi comercializat în judeţul Hunedoara.

La data de 14 aprilie, când membrii grupării au ajuns în ţară, în urma unui control efectuat de medicii de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenţă Cluj, pe Aeroportul Cluj-Napoca, s-a constatat că unul dintre ei avea în stomac o cantitate de haşiş sub formă de caşete.

Marți dimineața au fost aduse la sediul DIICOT- Biroul Teritorial Hunedoara, pentru audieri, 8 persoane, dintre care 4 persoane bănuite în cauză şi 4 martori.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax