Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO/UPDATE: Codul galben, transformat în cod portocaliu! Ploi puternice, copaci căzuți în drum și condiții grele de trafic în Munții Apuseni

Publicat

apuseni 1

UPDATE: Autoritățile au schimbat avertizarea de cod galben pentru nordul Județului Alba cu cea de cod portocaliu! În intervalul 15:20-16:15 se anunță vânturi puternice, descărcări electrice și grindină.

Știrea inițială:

Plouă puternic în toată zona Munților Apuseni și în aproape toate localitățile din Nord Vestul Județului Alba. În această după masă este valabilă o avertizare de cod galben pentru zona menționată. Vor fi ploi puternice, vânt și grindină de dimensiuni mici. 

Ploile au început în urmă cu aproximativ o jumătate de oră. Video-ul de mai jos a fost surprins pe drumul dinspre Albac, spre Cîmpeni. Se circulă în prezent pe mai toate drumurile din zonă în condiții de vizibilitatefoarte redusă. La intrare în Cîmpeni, un copac a căzut pe drum, doborât de vânt.

YouTube video

De asemenea, administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o atenționare de ploi torențiale, grindină și vijelii, valabilă până luni, 04 septembrie, ora 09. În intervalul menţionat, se vor înregistra perioade cu instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ în sudul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte.

apuseni 2

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax