Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: PMP Alba și-a definit LISTA pentru ALEGERILE PARLAMENTARE. „Putem avea un deputat și un senator, la nivelul județului”

Publicat

pmpPMP Alba se pregătește deja pentru alegerile parlamentare la care speră să obțină un scor de peste 10%. Lista candidaților a fost trimisă deja la București pentru validare. Pe liste îl găsim pe actualul deputat Clement Negruț care dorește să își păstreze funcția, pe consilierul județean Traian Ursaleș care aspiră la un scaun de senator și alți foști candidați PMP la primăriile din județul Alba. 

În luna decembrie, cetățenii sunt așteptați din nou la vot, de această dată pentru a alege cine va forma legislativul în următorii patru ani. Partidele politice au început deja pregătirile și unele din ele și-au stabilit deja listele cu viitorii candidați.

PMP Alba este unul dintre partidele care s-a grăbit să facă publică lista finală pe care, potrivit liderului Clement Negruț, a și trimis-o la București pentru validare.

„Noi am avut o procedură de pregătire a listei de candidați care s-a încheiat în data de 10 septembrie. Suntem în momentul în care vă pot spune lista de pusă de PMP Alba, listă trimisă la București alături de CV-urile candidaților. Am încercat să avem liste echilibrate, tineri și doamne pe ambele liste. Procedura de finalizare cu ordinea pe listă va fi stabilită în perioada următoare după ce Consiliul Național va analiza CV-urile și va avea puncte de vedere pe baza solicitării de candidatură urmând ca decizia să o luăm într-un for statutat la nivel județean după care lista va fi trimisă la București pentru validarea finală”, a spus deputatul.

Clement Negruț spune că PMP Alba are șanse să obțină un post de senator și unul de deputat.

„Dacă ne păstrăm electoratul de la locale pe o conjunctură foarte bună, PMP poate lua un deputat și un senator la nivelul județului Alba. Noi încercăm să depășim 10% și categoric să intrăm în negocierile pentru formarea guvernului”, spune Clement Negruț.

Cel mai probabil, listele vor fi deschise de Clement Negruț pentru Camera Deputaților și Traian Ursaleș la Senat.

Candidaţi PMP Alba pentru Camera Deputaților:

Blaga Dragoș – Inginer

Marin Cenușă – Tehnician Minier

Angela Moldovan – Profesor

Clement Negruț – Actual deputat

Lucian Panța – Electronist (UNPR)

Gheorghe Iustin Petrean – Jurist

Marin Ștefan – Inginer

Candidaţi PMP Alba pentru Senat:

Filofteia Barstan – Jurist (UNPR)

Laurențiu Besoi – Inginer

Dorel Valer Corcheș – Inginer

Traian Ursaleș – Inginer Chimist

Sorin Vasile – Economist

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax