|

VIDEO: Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, amenințat de liderul ALDE. „O să îl dăm în judecată pentru că nu vrea să-i schimbe pe Feneșer și Uțiu”

lazar marincasCopreședintele ALDE Alba îl va da în judecată pe președintele CJ Alba, Ion Dumitrel. Motivul? „Refuzul de a-i valida pe Ioan Marincaș și pe Alin Jidveian în funcțiile de consilieri județeni”.

Prefectura Alba a răspuns solicitării ALDE de încetare a mandatelor de consilieri județeni pentru Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu, însă cu toate astea cei doi rămân încă în funcție, lucru care îi nemulțumește pe liderii ALDE, care spun că îl vor acționa în instanță pe Ion Dumitrel pentru că nu ia act de decizia Prefecturii.

„În data de 14 ianuarie este emis ordinul prefectului și spune că constată încetarea mandatelor lui Feneșer Gheorghe și Uțiu Ioan și devine executoriu. Noi l-am primit în 15 februarie. Mai mult, cei din CJ tergiversează și ei. Ne trimit o adresă prin care ne spun că cei doi inventează faptul că au promovat acțiuni în contencios administrativ. Păi ce ne interesează pe noi? Dânșii ne pot ține așa patru ani. Dacă ordinul prefectului spune că este executoriu înseamnă că toate astea sunt niște tertipuri de care se agață cei doi și Consiliul Județean îi ajută, deci le plătesc pentru votul dat la investirea președintelui CJ. O să îl dăm în judecată pe președintele CJ pentru că nu vrea să-i schimbe și face un abuz”, spune Ioan Lazăr.

Reamintim că Feneșer și Uțiu, alături de Ladislau Koble au fost excluși din partid în vara anului trecut pe motiv de „trădare”, după ce au votat pentru numirea în funcția de președinte a CJ Alba a candidatului PNL, Ion Dumitrel.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=552578avatar Publicat de pe 10 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI