|

VIDEO: Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, amenințat de liderul ALDE. „O să îl dăm în judecată pentru că nu vrea să-i schimbe pe Feneșer și Uțiu”

lazar marincasCopreședintele ALDE Alba îl va da în judecată pe președintele CJ Alba, Ion Dumitrel. Motivul? „Refuzul de a-i valida pe Ioan Marincaș și pe Alin Jidveian în funcțiile de consilieri județeni”.

Prefectura Alba a răspuns solicitării ALDE de încetare a mandatelor de consilieri județeni pentru Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu, însă cu toate astea cei doi rămân încă în funcție, lucru care îi nemulțumește pe liderii ALDE, care spun că îl vor acționa în instanță pe Ion Dumitrel pentru că nu ia act de decizia Prefecturii.

„În data de 14 ianuarie este emis ordinul prefectului și spune că constată încetarea mandatelor lui Feneșer Gheorghe și Uțiu Ioan și devine executoriu. Noi l-am primit în 15 februarie. Mai mult, cei din CJ tergiversează și ei. Ne trimit o adresă prin care ne spun că cei doi inventează faptul că au promovat acțiuni în contencios administrativ. Păi ce ne interesează pe noi? Dânșii ne pot ține așa patru ani. Dacă ordinul prefectului spune că este executoriu înseamnă că toate astea sunt niște tertipuri de care se agață cei doi și Consiliul Județean îi ajută, deci le plătesc pentru votul dat la investirea președintelui CJ. O să îl dăm în judecată pe președintele CJ pentru că nu vrea să-i schimbe și face un abuz”, spune Ioan Lazăr.

Reamintim că Feneșer și Uțiu, alături de Ladislau Koble au fost excluși din partid în vara anului trecut pe motiv de „trădare”, după ce au votat pentru numirea în funcția de președinte a CJ Alba a candidatului PNL, Ion Dumitrel.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=552578avatar Publicat de pe 10 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Mia dor flor: Ce interesant…si ce politisti competenti are mogosul…sigur cineva o sa fie promovat. Da de...
  • Ba nesănătoșilor cum sa luați apa atât timp?: In tara asta de cacat in care toți fraierii au ajuns „sus”...
  • babadochia: La vremuri noi, tot noi! Felicit pe Rares Buglea pentru curaj ! Cred ca a fost ca un vaccin pentru domnul...
  • dorinteodor: A.D. ai dreptate. pe centura se circula in draci iar cei care intra sau ies din oras sint foarte...
  • Cato: Parcările cu plată stau goale ! În Alba Iulia există încă spațiu suficient pentru amenajarea parcărilor etajate...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI