Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Prima ninsoare pe Transalpina și la Poarta Raiului. Stratul de zăpadă ajunge, pe alocuri, la o jumătate de metru

Publicat

transalpina

jandarmi, drum blocat, iarna, transalpinaPrima zăpadă din această iarnă a căzut pe Transalpina, unde a nins tot weekendul. În unele locuri stratul de zăpadă depăşeşte jumătate de metru. Drumarii au decis încă de sâmbătă dimineaţă să închidă porţiunea de drum dintre Rânca şi Obârşia Lotrului, practic, partea cea mai spectaculoasă a şoselei. De asemenea, a nins la Poarta Raiului, încă de vineri. 

Drumul național 67 C – Transaplina a fost închis circulatiei, începând de vineri noaptea, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, după ce Administrația Națională de Meterologie a anunțat că în zona de munte va fi de sâmbătă dimineața cod portocaliu de ninsori, viscol și ceață.

Transalpina a fost închisă de la ora 20.00, între kilometrul 34+500 de metri și kilometrul 59 + 800 de metri, între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, exact acolo unde a nins. Cu toate că nu este închisă pe toată lungimea ei, este nerecomandabil să urcați mai sus de cabana și barajul de la Oașa.

YouTube video

Transalpina se închide în fiecare an circulației publice, după 15 octombrie și uneori mai târziu, în funcție de prognozele meteo. Drumul este situat la mare altitudine și nu este întreținut pe timpul iernii de către Drumurile Naționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax