Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, îl vrea pe Liviu Dragnea viitor premier al României. Spune că a fost cel mai eficient ministru, din 2000 încoace

Publicat

14907875_1272916082729989_1993203480_oViitorul premier al României va fi ales după 11 decembrie de grupul politic care va câștiga alegerile parlamentare. Dacă PNL a anunțat că îl va susține pentru a-și continua mandatul pe Dacian Cioloș, la PSD lucrurile nu au fost definite și, deși se fac speculații, nu s-a dat un răspuns concret. Totuși, fiecare membru de partid are o preferință, iar primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian și-a exprimat dorința în mod public. Candidatul PSD Alba de pe locul trei în lista pentru Camera Deputaților consideră că Liviu Dragnea ar trebui să fie prim-ministrul României.

„Sincer, eu, ca primar, mi-aş dori să fie premier Liviu Dragnea, și vă spun și de ce. Ca vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației, a fost, în opinia mea, din 2000 încoace, cel mai eficient ministru. Întrebați primarii sinceri de la PNL, să spună ce au simțit ei pe vremea ministrului Dragnea. Deci am simțit cu toții că s-au așezat lucrurile în acel minister și că fondurile dedicate dezvoltării infrastructurii, indiferent că vorbim de rural sau urban, și-au căpătat un făgaș de normalitate”, a declarat miercuri, Gheorghe Damian, într-o conferință de presă la care au mai participat și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, rectorul UAB, Daniel Breaz și candidatul de pe locul doi la Camera Deputaților, Cornel Suciu.

Ioan Dîrzu spune că PSD are mai multe variante și este sigur că va fi un premier care va duce mai departe ceea ce a făcut Victor Ponta.

Referitor la declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care spunea că nu va accepta ca România „să fie păzită de unul cu dosar penal”, Dîrzu spune că soarta țării trebuie luată în mână „de un bărbat adevărat”.

„Nu putem să ne fofilăm după diverse mofturi ale actualului președinte. Ce-și doresc românii până la urmă, asta o să vedem în 11 decembrie”, spune Ioan Dîrzu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. buzaianu neculai

    miercuri, 02.11.2016 at 15:29

    indiferent cat respect si pretuire va port ,domn primar chiar nu are psd-un partid mare–un candidat care sa nu fie condamnat penal? Chiar si dv incurajati prezenta condamnatilor-indiferent pentru ce- in structurile statului?????????????????

  2. m

    miercuri, 02.11.2016 at 21:31

    Cum s-au asezat lucrurile domnule primar cand ponta si cu dragnea cand au venit la guvernare au taiat banii de investitii, inclusiv in infrastructura si au crescut pensiile si salariile la stat, la functionari incompetenti, pentru a mari ulterior taxele si impozitele. Va credeam om serios dupa tot ce ati facut la ciugud, dar se pare ca m-am cam inselat. In afara de mariri de salarii la stat pentru ca ulterior sa mariti taxele la privat, pentru privati nu aveti nimic concret.

  3. maria

    duminică, 06.11.2016 at 20:13

    Toata stima pentru ce a facut domnul primar dar cred ca isi doresta imunitate la fel ca toti care au facut ilegalitati, presimte ca va vani si randul sau sa raspunda penal pentru tot ce a agonisit ilegal si pentru afacerile murdare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax