Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Protest spontan la sediul APIA Alba. Angajații sunt nemulțumiți că vor pierde sporurile, din 2018

Publicat

YouTube video

Angajații Agenției Județene de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Alba – APIA au protestat marți în fața instituției față de noul sistem de salarizare prin care le vor fi diminuate sporurile. Protestul spontan este la al IV-lea episod, la Alba. ”Solicităm aceeași grilă de salarizare cu aparatul central APIA” au scris angajații pe câteva foi de hârtie, pe care le-au afișat pe stâlpii de la intrarea în instituție și de asemenea le-au purtat în mâini. 

Vor avea loc diminuări salariale ca urmare a acestei legi (…) Va fi o diferențiere semnificativă între APIA centrală și centrele județene (…) Miercuri va fi organizat un protest autorizat la București, la care vor participa toate centrele județene din țară” a declarat unul dintre protestatari. Modificările salariale vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax