Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: PSD Alba continuă reforma în partid. Organizațiile din Ocna Mureș, Meteș și Lunca Mureșului au președinți noi

Publicat

psd, diarzu, clepan, medrea Organizațiile PSD din Ocna Mureș, Meteș și Lunca Mureșului vor avea noi președinți. Aurel Ispas, Bazil Popescu și Marcel Moldovan sunt președinții interimari care vor coordona filialele locale până la viitoarele alegeri interne.

Liderii PSD Alba au anunțat încă de săptămâna trecută că au început o reformă dură în partid, iar primul pas a fost să dizolvate 36 de organizații locale. Următorul pas este să pună președinți interimari până la viitoare alegeri, lucru care s-a întâmplat pentru trei organizații.

„Pentru o parte din organizațiile dizolvate am trecut la decizia de a pune președinți interimari, de a restructura aceste organizații și de a pregăti alegerile statutare în baza unor conferințe locale care vor avea loc săptămânile următoare. Prin urmare, în această săptămână am acționat pe zona Aiud-Ocna Mureș și am depistat cauzele care au dus la rezultate slabe la alegeri, în mod special în Ocna Mureș. Am decis, împreună la nivel local, ca președintele interimar să fie Aurel Ispas pentru Ocna Mureș, la Lunca Mureșului, Marcel Moldovan și la Meteș președintele interimar va fi Bazil Popescu ” spune președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Acesta a mai precizat că foștii șefi ai organizațiilor au înțeles și au recunoscut că efortul depus în campania de la alegerile locale nu a fost unul total și speră ca până la alegerile parlamentare să se rezolve toate disfuncționalitățile din partidul pe care îl reprezintă.

Reamintim că printre organizațiile dizolvate se află și cea din Sebeș, unde în locul lui Romi Dragosin a fost numit președinte interimar consilierul județean Nicolae Luca.

La Aiud, președinte interimar va fi consilierul județean Radu Călin, care îl înlocuiește pe Liviu Octavian Rusu.
De asemenea, s-a decis dizolvarea organizației Baia de Arieș și înlocuirea președintelui Silviu Mârzan cu Vasile Pitea.
Comitetul executiv judeţean al PSD Alba a dizolvat în total 36 de organizaţii locale ale PSD: Sebeş, Aiud, Baia de Arieş, Ocna Mureş, Avram Iancu, Berghin, Bucerdea Grînoasă, Cenade, Cergău, Ceru Băcăinţi, Cut, Daia Română, Fărău, Galda de Jos, Gîrda de Sus, Gîrbova, Hopîrta, Jidvei, Livezile, Lopadea Nouă, Lunca Mureşului, Meteş, Miraslău, Mogoş, Noşlac, Poşaga, Rădeşti, Rimetea, Roşia Montană, Sîncel, Şibot, Şona, Şpring, Valea Lungă şi Vinţu de Jos.
Și la conducerea organizației județene s-au făcut „restructurări”. Ioan Florea a fost schimbat din funcția de președinte executiv, la fel și Dorin Sandea din funcția de secretar executiv.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pesedistul

    joi, 18.08.2016 at 17:53

    Distrugerea partidului continua

  2. adi

    vineri, 19.08.2016 at 10:01

    Si pe tine Darzule cand te schimbi????? Nu iti mai asumi esecul??? De 8 ani aceleasi rezultate cu tine presedinte!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax