|

VIDEO: Reacția deputatului Florin Roman la declarațiile șefului ALDE Alba: „Cred că Lazăr ar trebui să-și pună mai multe corturi. Unul în fața casei lui Zdrânc”

21268739_1573416522679942_1566600835_nDeputatul PNL de Alba, Florin Roman reacționează la declarațiile liderului judeţean ALDE, Ioan Lazăr, care în urmă cu două zile îi sugera deputatului să își instaleze un cort și în fața CJ Alba, pentru a-şi exprima astfel nemulţumirea faţă de votul consilierilor prin care se majorează prețurile la apă și canalizare. Roman i-a transmis să își cumpere mai multe corturi, iar unul să îl pună în fața casei consilierului PSD, Daniel Zdrânc.

„Cred că, dacă vrea să fie corect, ar trebui să își ia mai multe corturi, nu unul singur. Un cort să îl pună în fața domnului Daniel Zdrânc, colegul său de coaliție, care minte cu nerușinare și se dedublează în funcție de situație. Domnul Zdrânc trebuia să spună colegilor, consilieri județeni, că el este expert la majorarea prețurilor la apă, întrucât, vreme îndelungată și-a desfășurat activitatea la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Serviciilor Comunale, autoritate care, potrivit atribuțiilor, stabilește prețul și tarifele la utilități publice, printre care și apa, în Consiliile Locale și Județene avizează aceste tarife și le urmărește în funcție de investiție”, spune deputatul.

Roman a mai declarat că în perioada în care Zdrânc era la ANRSC nu avea probleme cu majorarea apei, iar acum că se află în opoziție i se pare nefiresc și minte.

„Cred că Ioan Lazăr ar trebui să-și monteze un cort în fața casei domnului Zdrânc și să-și lămurească problemele în interiorul coaliției pentru că ANRSC este condusă de un PSD-ist și ei stabilesc acele prețuri. Nu mi-a plăcut nici mie că cei de la Apa CTTA nu au reușit să explice un lucru foarte simplu. Le cer să iasă public să explice foarte clar pentru că populația trebuie să știe de ce prețurile la anumite ultilități cresc”, a mai spus Roman.

Deputatul i-a mai sugerat șefului ALDE Alba că ar trebui să își pună un cort și în fața Ministerului Energiei, unde un ministru ALDE a majorat tarifele la energie și încă unul în fața Guvernului, din cauza majorării accizelor la carburanți.

„Dacă vrea domnul Lazăr pot să îi dau nenumărate exemple, dar cred că i-ar trebui atât de multe corturi încât i-ar fi practic imposibil să se mute într-o lună dintr-un loc în altul ca să protesteze”, este de părere Roman.

Politicianul a încheiat prin a spune că așteaptă și din partea PSD și ALDE să susțină demersurile pentru centenar pentru că în momentul de față se manifestă ca și cum nu ar fi din Alba Iulia.

Reamintim că deputatul PNL a amenințat cu greva foamei și un protest atipic: montarea unui cort în fața biroului lui Liviu Dragnea, dacă nu se alocă suficiente fonduri pentru Centenarul Marii Uniri.

VIDEO: Șeful ALDE Alba, ATAC la adresa lui Florin Roman. Ar trebui să-și instaleze un cort și în fața Consiliului Județean pentru scumpirea apei

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=591626avatar Publicat de pe 30 august 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI