Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: SCANDAL de ALEGERI la Baia de Arieş. Bolnavi de la psihiatrie, duși la vot. Poliția face verificări

Publicat

974x468 Imagini video postate pe reţeaua de socializare, cu persoane cu dizabilităţi duse cu microbuzul la secţia de votare, duminică, la Baia de Arieş, au iscat discuţii în comunitatea locală, de alegerile locale 2016. 

 

 

 

13390791_1045924322154026_1159827804_n Autorul imaginilor susţine că era ora 7.00 dimineaţă şi că alegătorii erau bolnavi de la centrul de persoane cu dizabilităţi psihice din Baia de Arieş, îndrumaţi de directorul centrului, Gheorghe Bora. Acesta este candidat din partea ALDE la funcţia de primar al oraşului.

”Angajaţii centrului pentru persoane cu dizabilităţi psihice în timpul serviciului se ocupă cu transportul bolnavilor la secţia de votare îndrumaţi de directorului centrului Bora Gheorghe. Dragi băieşeni ieşiţi la vot, nu ne dorim ca aceşti oameni să ne decida soarta oraşului”, afirmă persoana care a postat filmul pe facebook.

Imaginile sunt însoţite de zeci de comentarii care aprobă sau dezaprobă gestul de a transporta bolnavii cu microbuzul la vot.

Mai mult cel care a trimis imaginile spune: „De 2 ani a fost deschis un centru pentru persoane cu dizabilități (centru de nebuni) cu 50 de paturi. Fostul primar și actualul director de la centru, cu nu știu cu ce doctor, a rezolvat să primească adeverința cum că pot să voteze”.

În acest caz a fost sesizată și poliția și se fac verificări. 

Traian Pandor, candidatul PNL la funcţia de primar, a declarat că a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripţie, care ar urma să fie transmisă poliţiei pentru a se face cercetări. Pandor a afirmt că au fost realizate mai multe drumuri cu microbuzul instituţiei spre secţia de votare, în condiţiile în care la centrul de bolnavi psihic din Baia de Arieş sunt 45 de persoane cu drept de vot. Gheorghe Bora, cel care este acuzat că a organizat transportul bolnavilor, nu a putut fi deocamdată contactat.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax