Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Șeful ALDE Alba, ATAC la adresa lui Florin Roman. Ar trebui să-și instaleze un cort și în fața Consiliului Județean pentru scumpirea apei

Publicat

Ioan LazarFlorin Roman ar trebui să facă grevă și pentru scumpirea apei în județul Alba, spune președinte ALDE Alba, Ioan Lazăr. Acesta este de părere că fostul său coleg de partid ar trebui să-și pună un cort și în fața Consiliului Județean, în semn de nemulțumire pentru votul colegilor din PNL pentru mărirea prețurilor la apă și canalizare.

„L-am văzut pe fostul meu coleg liberal, actual deputat PNL, Florin Roman, care intenționează să recurgă la o acțiune, zic eu, extremă, aceea de a-și instala un cort în Parlament, în fața biroului domnului Dragnea, pentru a protesta, că nu se alocă suficienți bani pentru Centenarul Marii Uniri, în 2018. Și eu îmi doresc să se aloce cât mai mulți bani pentru acest eveniment, este de o importanță majoră. Sunt convins că guvernanții vor ține cont și de acțiunea fostului meu coleg, Roman, ca să nu ajungă să recurgă la astfel de acțiuni. Eu nu contest meritele lui Florin Roman, într-adevăr s-a zbătut foarte mult și când a fost vicepreședinte la CJ, dar de această dată, dacă vrea să dea dovadă că este un adevărat deputat de Alba, ar trebui să-și instaleze două corturi. Unul, cel de care spunea dânsul, în fața Camerei Deputaților și al doilea în fața Consiliului Județean. Pentru că am văzut săptămâna trecută la ședință votul colegilor liberali, care vor să scumpească apa în tot județul cu 5%, respectiv 8% pentru apă și canalizare. Justificarea este ușor, ei orice supun la vot trece. Sunt majoritari, i-au votat cetățenii, eu sper să le pară rău oamenilor pentru votul dat PNL-ului. Atunci ar da Roman dovadă de buna credință, dacă și-ar instala al doilea cort în fața CJ-ului”, a spus Lazăr.

Lazăr susţine că Florin Roman ar trebui să protesteze pentru că apa și canalizarea sunt de foarte proastă calitate și nu se justifică această scumpire, mai ales că există zone din județ în care canalizarea nu există.

„Dacă își instalează un cort și în fața Consiliului Județean, o să mă duc și eu să îi duc ceai”, a mai spus președintele ALDE Alba.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Geo

    luni, 28.08.2017 at 15:13

    Ok, dar el personal nu si poate instala cort?
    Cineva se saceifica pt un bine, declar ca esti de acord cu el, dar totusi de ce nu face inca un bine..
    Dar tu?! De ce nu ti instalezi cort, daca nu esti de acord nici tu cu aceste scumpiri?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax