Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Site-ul Prefecturii Alba, magazin online de pantofi sport. „Nu este atac informatic, doar defecţiune tehnică”

Publicat

prefectua alba site probleme redirectionare Cetățenii care doresc să caute informații pe site-ul Instituției Prefectului – județul Alba sunt redirecționați, miercuri dimineața, din motorul de căutare Google, spre un alt site în care își pot cumpăra adidași Jordan la reducere.

Potrivit reprezentanților instituției, contactați de către Alba24, este vorba despre o defecțiune tehnică și nu despre un atac informatic.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Alba, Georgiana Jurcă, a transmis că pagina de internet a instituției se află în momentul de față (n.r. miercuri, 8 martie, ora 11.00) în actualizare. Aceasta a ținut să precizeze că nu este vorba despre un atac informatic, ci despre o problemă tehnică.

Potrivit acesteia, o echipă tehnică lucrează pentru a remedia defecțiunea.

Persoanele care au căutat pe Google, miercuri dimineața, site-ul Prefecturii Alba și au dorit să intre pe pagina de internet a instituției s-au trezit redirecționați către un alt site, de pe care puteau achiziționa încălțăminte sport, respectiv adidași Jordan.

YouTube video

prefectua alba site probleme Puțin mai norocoși au fost cei care au accesat direct pagina de internet a instituției, la adresa www.prefecturaalba.ro.

Aceștia nu au ajuns pe vreun site de încălțăminte sport, însă nici nu au putut utiliza platforma, lipsind interfața grafică.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax