Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘOCANT: Intervenția echipajelor de descarcerare la accidentul în care a decedat tânărul Cristian Crișan. Imagini care vă pot afecta emoțional!

Publicat

20155794 Intervenția echipelor de descarcerare care au fost chemate să intervină la tragicul accident de luni noaptea, în care Cristian Crișan, un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, a fost filmată în totalitate. Imaginile sunt de-a dreptul șocante. Acestea au fost realizate de o persoană care cel mai probabil se afla în zonă în momentul producerii accidentului.

Accidentul a fost anunţat la Poliţie la ora 1.39. C.C.T (25 de ani), din comuna Galda de Jos, aflat la volanul unui autoturism, pe DN1, dinspre Alba Iulia spre Sebeş, un segment de linie dreaptă, a adormit la volan, a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de S.I., un bărbat de 51 ani din Deva. Şoferul autoturismului a decedat, iar conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor şi transportat la spital.

Mașina condusă de Cristian s-a făcut bucăți. Echipajele de intervenție au depus un real efort pentru a scoate victima de sub fiarele contorsionate. Intervenția acestora a durat peste 20 de minute și a fost filmată în totalitate de un trecător.

Vă redăm o mică parte din intervenția ISU Alba.

Vă avertizăm că imaginile sunt ȘOCANTE și vă pot afecta emoțional.

https://www.youtube.com/watch?v=kMe4lPjKtXk

 

VEZI ȘI:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax