|

VIDEO Știrea TA: Parcarea din centrul municipiului Alba Iulia „se crede” plină. Contorul pe ZERO, locuri libere cu zecile

parcareAi ajuns, luni, la Alba Iulia și au vrut să îți lași mașina în parcarea cu plată din centrul municipiului? Ghinion, era „plină”. Asta arăta afișajul electronic însă realitatea este că locuri erau cât pentru un parc auto. Nu este pentru prima dacă când „contorul” își face de cap și pune la numărătoare mai mult, însă situația de luni a fost chiar hilară. Cei care încercau să intre în parcare nu reușeau din cauza barierei care nu se ridica dat fiind faptul că panoul arăta că mai sunt „ZERO” locuri disponibile. 

Un cetățean care dorea să parcheze în centrul municipiului Alba Iulia, deja celebra parcare cu plată, a observat cu stupoare că deși locuri erau mai mult decât suficiente, bariera nu se ridica. Panoul electronic care contorizează intrările în parcare arăta că nu mai sunt locuri disponibile deși pe cele peste 60 de locuri abia dacă erau parcate 5 mașini.

Albaiulianul a trimis redacției Alba24 filmarea cu încercarea lui de a intrat în parcare.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577722avatar Publicat de pe 19 iunie 2017 şi actualizat pe 19 iunie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “VIDEO Știrea TA: Parcarea din centrul municipiului Alba Iulia „se crede” plină. Contorul pe ZERO, locuri libere cu zecile”

 1. Cetateanul Turmentat
  avatar

  Foarte multe persoane intra in parcare si la iesire nu mai platesc. Am vazut personal persoane care stateau parcate cu orele si inainte sa plece se duceau sa mai scoata inca un bilet, sa plateasca minimul ( poate are si defectiuni aparatul nu stiu, dar am vazut mai multe cazuri de acest gen). Multi cetateni al acestui oras, merg in centre precum Cluj, Sibiu, Brasov, Timisoara mai nou si Bucuresti si platesc 12 lei tot la 3 ore si nu se gandesc de 2 ori, aici mai bine mai scot un bilet sa plateasca doar jumate de ora sau daca ii deschisa bariera sa treaca fara sa plateasca.

 2. Oare nu se vede sau nu vrea nimeni sa vada ca acest proiect este o aiureala ? Cine a gandit, realizat si pastoreste aceasta parcare ar trebui sa se trezeasca, sa traga linie si sa gandeasca ce a realizat. Asta….doar daca este in stare sa o faca !

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

 • votul: Asta au votat sebesenii, adica un edil navetist, care habar nu are de problemele strazilor pastorite, sau se...
 • danielaz: Serios ?!?! Suspendare ptr trafic de droguri ?!
 • Adrian: Stau pe una dintre strazile neasfaltate si am copii mici , iasa copii sa se joace in curte si de cite ori...
 • pricolici: arsenie 2 și 3
 • Stefan: Dna Mariana, in afara de cheltuilelile pe cota parte, fd reparatii,,fd rulment, fd special, nu aveti de...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI