Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ŞTIREA TA pe ALBA24: ACCIDENT între Alba Iulia şi Miceşti. Minor de 14 ani, rănit după ce a fost acroşat de un taxi

Publicat

1Un adolescent în vârstă de 14 ani din Alba Iulia a fost rănit grav în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţa, între Alba Iulia şi Miceşti. Acesta încerca să dirijeze o căruţă pentru a intra pe Calea Moţilor, însă a fost acroşat de un taximetru.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 3 decembrie, la ora 7.15, pe Calea Moţilor din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, minorul de 14 ani, T.S.R., din Alba Iulia, se afla în faţa calului ce tracta o căruţă, în momentul accidentului. Adolescentul încerca să dirijeze atelajul pentru a intra dinspre un drum secundar, însă nu a dat prioritate unui autoturism (taxi).

Minorul a fost acroşat de taximetru şi a suferit o fractură la picior, fiind transportat cu ambulanţa pentru îngrijiri medicale la spital.

Şoferul taxi-ului nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.

Imaginile video ne-au fost transmise de un cititor Alba24.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba,  sâmbătă în jurul orelor 07.19, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Calea Moţilor din municipiu, s-a produs un eveniment rutier, iar persoana vinovată de producerea lui a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.I.M., de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa cu o căruţă trasă de un cal, la ieşirea de pe un teren viran pe C-lea Moţilor, nu a acordat prioritate de trecere unui taxi ce era condus de un bărbat de 55 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune.

În urma accidentului, un minor în vârstă de 14 ani, care se deplasa pe jos, pe lângă cal, a suferit o fractură la un picior şi a fost transportat la spital.

După producerea accidentului, căruţaşul a părăsit locul producerii acestuia însă a fost identificat ulterior de poliţişti. În căruţa sa a fost găsită cantitatea de un metru ster de material lemnos despre care există suspiciunea că provine din furt.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi furt.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de Facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Betmen

    duminică, 04.12.2016 at 17:35

    taximetristi ar trebuii inchisi ! provoaca acidente , nu respecta legile de circulatie , nu acorda prioritate , parcheaza unde ii taie capul , circula cu viteza foarte mare , politia ce face ? inchide ochi asai ?

  2. Feri catalin

    vineri, 16.12.2016 at 21:27

    Luati masuri baditilor numa bani .va traba si lasati sa scape vinovati si omu care nui vinovat nu luati masuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax