Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ŞTIREA TA pe ALBA24. Cum s-au descurcat unii şoferi care au avut drumul blocat de un TIR, pe ambele sensuri

Publicat

tir mijloc drumUn albaiulian a surprins în imagini un incident petrecut, după spusele sale, la ieşirea din Alba Iulia spre Zlatna. Un TIR a încurcat temporar traficul, la ieşirea de pe o stradă secundară. Ceilalţi şoferi au găsit soluţii ca să nu aştepte în coloană.

“Un tir încurca timp de 5 minute circulaţia la ieşire din Alba spre Zlatna, dar unii şoferi care sunt grăbiţi ocolesc tirul pe partea pietonală şi chiar pe pista de biciclete pentru a ajunge la destinaţie”, a fost mesajul cititorului Alba24.

Imaginile şi mesajul au fost transmise la rubrica Ştirea Ta pe Alba24, duminică, 28 august.

Cititorul atrage atenţia asupra faptului că şoferii nu au avut răbdare până şoferul TIR-ului ar fi făcut manevrele necesare pentru a intra cu TIR-ul pe şosea, încurcat probabil de spaţiul insuficient şi de elementele de protecţie din metal montate pe marginea drumului. Ceilalţi poate s-au bucurat că au avut variante şi nu au aşteptat în coloană, aglomerând şi mai mult traficul, aşa cum se întâmplă frecvent, în ultima perioadă, pe DN1 spre Cluj sau spre Sibiu.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ErOr89

    duminică, 28.08.2016 at 19:07

    Foarte bine fac ! inloc sa fie 4 benzi sunt doar 3 benzi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax