Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA: Artificii „pe nepusă masă”, joi, la ceas târziu de seară, în Alba Iulia. ”Am crezut că a explodat casa”

Publicat

artificii Liniştea locuitorilor din centrul oraşului Alba Iulia a fost tulburată, joi seara, după ora 22.30, de focuri de artificii. Cum oamenii nu ştiau că ar fi vreun eveniment anunţat, iar mulţi dintre ei se pregăteau să doarmă, iar unii chiar dormeau, e de la sine înţeles că mulți dintre ei au fost la un pas de panică.

În primele secunde, până să îşi dea seama că este vorba despre focuri de artificii, mulţi dintre locuitorii din zonă au crezut este vorba despre un incident, pentru că zgomotele semănau cu explozii.

„Nu am ştiut ce se întâmplă. Am sărit din pat, mă uitam la televizor. A început cu o bubuitură puternică. Am crezut că a explodat casa sau vreo maşină în fața casei. Am ieșit afară și apoi am văzut luminile şi mi-am dat seama că sunt focuri de artificii. Nu ştiam să fie vreun eveniment anunţat de primărie sau ceva. Şi nu ştiam că dacă totuşi se organizează vreun eveniment privat, de exemplu, au voie să sperie oamenii în halul ăsta la ceas de seară. Și cine le-a dat autorizație, dacă au avut autorizație, cum de le-a permis să facă asta după ora 22.00, în mijlocul săptămânii. Bine că nu stau prost cu inima, altfel poate ar fi fost mai grav. Aşa ne-am ales doar cu o sperietură zdravănă”, ne-a relatat un cititor Alba24.

Nu am reuşit să aflăm oficial cu ce ocazie au fost focuri de artificii, dar cititorul ne-a spus că le-a văzut dinspre Obelisc, deci din zona Cetăţii Alba Carolina.

Focul de artificii ar fi fost organizat de Hotel Medieval, unde ar fi avut loc o petrecere privată. Tunurile artificiilor au fost așezate pe platoul din fața Obeliscului, pe marginea străzii Mihai Viteazul, chiar lângă podul de la Poarta a III- a a Cetății, pentru ca invitații de la petrecere să aibă o vedere impresionantă.

După cum se vede în imagini, artificiile au fost impresionante, gălăgioase și cu multe resturi căzute prin grădinile celor care locuiesc în casele de sub zidurile Cetăţii.

YouTube video

UPDATE: Pe pagina de facebook a unui Dj o postare clarifică misterul artificilor care au tulburat liniștea locuitorilor din centrul orașului, joi seara. Este vorba de o petrecere privată a unui milionar din Onești, patronul firmei care produce sticksurile Croco. Damian Mereu a împlinit 59 de ani și a ales să își serbeze ziua la Hotel Medieval. Milionarul are afaceri de peste 140 milioane de euro potrivit  Ziarul Financiar.

 

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Coco

    vineri, 20.10.2017 at 10:06

    Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax