Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ŞTIREA TA pe Alba24: Tronson inundat pe DN75, la intrarea în Baia de Arieş, după fiecare ploaie mai mare. Atenţionare pentru şoferi

Publicat

sens inundat DN75 Drumul naţional 75, la intrarea în Baia de Arieş, se îngustează de fiecare dată după ploi abundente, pentru că apa se acumulează pe un sens de mers. Restricţionarea nu ar fi neapărat o problemă, însă situaţia poate reprezenta risc de acvaplanare şi implicit accident. Aşa că este pus un semn de atenţionare pentru şoferi, însă, după cum spune un cititor Alba24, este amplasat prea aproape de zona respectivă, ca să ofere siguranţă circulaţiei.

“De patru zile este aşa şi astăzi au venit cu nişte găleţi. Apa se adună pe şosea de fiecare dată când plouă mai tare. Pun doar semne de avertizare, dar şi alea cu doar câţiva metri înainte”, spune cititorul Alba24.

YouTube video

Reamintim că în ultimele zile a plouat destul de puternic în Apuseni. În alte zone au fost chiar pagube după furtuni, iar autorităţile au avut de făcut lucrări de reparaţii după „potop”.

Dar până se găseşte o soluţie pentru situaţia de faţă, şoferii care nu cunosc zona ar trebui să fie atenţionaţi să circule cu prudenţă mai mare pe acest tronson şi să se aştepte la „surprize” pe drumul naţional.

UPDATE: Contactaţi de Alba24, reprezentanţii CNAIR – SDN Alba au precizat că, după o ploaie abundentă, joi, apa ieşit pe şosea astfel că ulterior s-au făcut operaţiuni pentru decolmatare, la un capăt de podeţ şi că lucrarea va fi finalizată pentru degajarea scurgerii în aval. Cu alte cuvinte, situaţia va fi rezolvată în scurt timp.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax