Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(VIDEO) Tabăra de chitară „Acoustic Live Music Camp”, a V-a ediţie, în această vară, la Râmeţ

Publicat

Ca în fiecare vară din ultimii 4 ani, şi anul acesta, la Râmeţ, se organizează Tabăra de Chitară „Acoustic Live Music”. Iubitorii de chitară, de toate tipurile, stilurile sau nivelurile, vor putea asista la cursuri şi alte activităţi muzicale sau de divertisment, coordonate de profesori-artişti, cât şi la un concert deschis publicului larg.

Tabăra de chitară, „Acoustic Live Music”, ajunsă la cea de-a V-a ediţie, se va desfăşura în perioada 15-21 iulie 2012 în judeţul Alba, aproape de Mănăstirea Râmeţ, în cadrul Pensiunii Râmeţ. Evenimentul se adresează iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic avut cu vârsta de minim 10 ani. Cursurile sunt structurate pe nivel începător – mediu – avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitara electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Dintre stilurile de chitară care se vor aborda enumerăm următoarele: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Cursurile se vor ţine în fiecare zi după un program bine stabilit. Toţi profesorii-artişti, totodată consultanţi artistici, invitaţi la această ediţie au experienţă scenică şi didactică. În funcţie de numărul celor înscrişi şi de preferinţele acestora, ei vor fi îndrumaţi de chitariştii Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.

Această ediţie a Taberei de Chitară va aduce şi un concert deschis publicului larg care va include cele mai variate genuri de chitară.

Pe lângă cursurile de chitară se vor organiza diverse activităţi: foc de tabără, excursii în Cheile Râmeţ şi Mănăstirea Râmeţ iar în ultima seară a taberei spectacolul „Acustic Live Show”, unde toţi participanţi vor susţine mici recitaluri indiferent de nivelul chitaristic.

Organizatorul Taberei de Chitară, Silvan Stâncel, a anunţat deschiderea înscrierilor pentru cea de-a V-a ediţie „Acustic Live Show”, pe www.tabarachitara.ro.

Tabăra de Chitară se organizează în parteneriat cu Asociaţia Culturală Cultur’ART şi Pensiunea Râmeţ.

În funcţie de apariţia unor eventuali sponsori se vor organiza concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare. Aceste informaţii vor fi afişate pe site-ul taberei la momentul respectiv.

„Iată că am ajuns la cea de-a V-a ediţie a taberei de chitară Acustic Live Music Camp… Nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor implicaţi indiferent de rolul avut. De câţiva ani suntem deja cu numărul de participanţi la maxim, ceea ce e un semn pe de o parte că există mulţi doritori, iar pe de altă parte e un semn că muncă noastră, a echipei (Pensiunea Râmeţ, Andraş Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, sponsorii şi partenerii, mass-media care ne-a promovat), a fost una de calitate fiindcă aproape 50% dintre tineri revin în tabără … Le mulţumesc totodată foştilor participanţilor şi în special părinţilor pentru încrederea acordată şi îmi doresc ca şi anul acesta să reuşesc să asigur măcar un loc special pentru un tânăr din centru de plasament în măsura în care se va găsi şi sponsorul generos în acest sens. Sunt bucuros că tabără atrage iubitori de chitară de toate vârstele iar faptul că am fost solicitat încă din luna ianuarie a acestui an pentru înscrieri mă face să fiu încrezător că această ediţie este una foarte dorită … ”, a declarat Silvan Stâncel, organizatorul evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax