Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | TESTUL de CAMPANIE cu Florin ROMAN şi Alin CUCUI: Cât de ”lovite” au fost PNL și PDL de ”MAREA RACOLARE” declanșată de PSD

Publicat

YouTube video

test campanie roman cucui Invitaţi la „Testul de campanie” pe Alba24, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman (PNL) şi Alin Cucui (PDL) au explicat cum a funcţionat colaborarea între reprezentanţii conducerii forului judeţean încă din 2012, pe vremea în care erau membri în două formaţiuni politice cu orientări diferite. Au enumerat ce au reuşit să facă pentru cetăţenii judeţului în această perioadă, dar au şi „atacat” opozanţii din PSD.

Cei doi vicepreşedinţi CJ Alba au vorbit despre alianţa între reprezentanţi PDL şi al PNL, încă înainte de ACL, pe care au numit-o o “construcţie reuşită” cu rezultate vizibile la nivel de administraţie, dar şi intens criticată de opozanţii politici. Alin Cucui a numit-o o colaborare “inspirată” care acum se regăseşte şi la nivel naţional, în condiţiile în care cea locală din Alba funcţiona încă de acum doi ani.

Florin Roman a amintit de investiţiile la spital, de sistemul microregional de alimentare cu apă în care peste 90% dintre locuitori sunt branşaţi la reţea, de „cele mai bune drumuri judeţene din Ardeal şi cele mai ifetine”, de „Primul ghiozdan” şi Şcoala germană.

Au răspuns şi întrebărilor adresate de moderatorul Dan Lungu referitor la „pierderile” din partide în favoarea PSD, adică migrările unor primari şi consilieri locali către partidul de „la putere”.

În opinia lor, promisiunile primite de aleşii locali pentru a trece la PSD nu reprezintă rezolvarea problemelor locale, pentru că „dacă domnul Dîrzu şi conducerea locală a PSD ar fi fost ascultaţi de Victor Ponta ar fi putut face ceva şi până acum”.

Dacă Alin Cucui a explicat de ce trecerea la partidul de la putere nu ar fi o decizie inspirată pentru aleşii locali plecaţi din PDL, Florin Roman a fost tranşant şi a indicat că în ceea ce priveşte primarii PNL, aceştia „au probleme de natură penală”, iar Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba a făcut, în opinia sa, trafic de influenţă, promiţând rezolvarea acestora dosare.

Citeşte şi Roman spune cu ce a ”mituit” PSD Alba, primarii PNL: ”Le-a promis că le va rezolva problemele penale”. Reacția lui Dîrzu

Florin Roman a amintit şi că, în cartierul Lumea Nouă, cei de la PSD le-au oferit locuitorilor de acolo doi saci de cartofi şi fasole, pe familie, ceea ce în opinia sa constituie infracţiune.

Vedeţi la „Testul de campanie” pe Alba24 şi alte detalii dezvăluite de cei doi vicepreşedinţi CJ Alba.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. babadochia

    marți, 21.10.2014 at 21:51

    Au plecat cei din coada regimentului asa ca nu-i nici un bai , pierderea ACL sa fie „castigul” PSD care o sa moara cu ei de gat !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax