|

VIDEO: TESTUL de CAMPANIE cu Mircea Hava şi Teodor Atanasiu. Efectele „dezertărilor” din PNL ȘI PDL. Ce se schimbă după alegeri?

test campanie 2014 atanasiu havaInvitaţii jurnalistului Dan Lungu la talkshow-ul ”Testul de Campanie” au fost copreşedinţii ACL Alba, Teodor Atanasiu (PNL) şi Mircea Hava (PDL), care au dat detalii din culisele campaniei electorale locale pentru prezidenţiale și despre cum s-a organizat ACL pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis  la președinția României.

Mircea Hava a vorbit despre „clinciuri” şi orgolii politice, date la o parte pentru o cauză comună, în acest caz susţinerea pentru preşedinţia României a candidatului Klaus Iohannis, dar şi pentru construirea unui „mare partid de dreapta”, PNL.

A răspuns şi întrebării privind „războiul” politic cu vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, dezvăluind că „nu există nicio barieră” şi că se poate discuta, pentru că se lucrează pentru comunitate.

Teodor Atanasiu a dat detalii în cifre legate de “puterea” ACL în judeţ şi numărul de aleşi locali, dar a recunoscut şi că pierderea unor primari, în special reprezentanţi ai unor comunităţi mari – Râmeţ, Arieşeni, Cîmpeni, cam 2% din populkaţia judeţului – nu este tocmai un lucru care “să bucure” şi afectează, dar susţine că preferă să ştie “cu cine să stea la masă”, să ştie că nu are “trădători”, ci “oameni serioşi”. A amintit şi de iniţiativa la nivel naţional, continuată şi local: “să-i urmărim pe cei care fac truc pe banul public, guvernanţi şi autorităţi locale; nu e normal să tai bani de la investiţii, autostrăzi şi locuri de muncă şi să-i dai la trădătorii care pleacă dintr-un partid politic în altul”.

A dezvăluit că a vorbit cu primarul din Cîmpeni, Călin Andreş. care i-a spus că i s-a promis finanţarea a cinci proiecte: “I-a promis domnul Dragnea”.

Susţine că nu a aflat de vreo nemulţumire exprimată de aceşti primari, ci doar de „dorul de bani de proiecte de la domnul Dragnea”.

Mircea Hava a completat însă că primarii nu vor primi banii promişi, eventual o tranşă să-şi înceapă licitaţii pentru proiecte. „De ce? Pentru că nu sunt bani. Posibilitatea ar fi fondurile europene”, a declarat Hava.

Dincolo de justificările concrete pentru care susţin „România lucrului bine făcut” prin candidatul ACL, cei doi reprezentanţi ai alianţei au dat şi alte detalii interesante şi mai puţin cunoscute despre ce schimbări ar putea efecte la nivel local după alegerile prezidenţiale.

Vă invităm să aflaţi de la Mircea Hava şi Teodor Atanasiu, invitaţi la emisiunea „Testul de campanie” pe Alba24, ce se întâmplă pe scena politică locală, înaintea alegerilor locale:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=359307avatar Publicat de pe 6 octombrie 2014 şi actualizat pe 6 octombrie 2014.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA, Testul de Sinceritate.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • eu: Daca ajunge Breaz presedinte PSD si eu ma inscriu maine in PSD
  • Trik: 99% ca proprietarii stau in zona talciocului… Daca intelegeti ce vreau sa zic. Carne pt azil si casa de copii!...
  • Keo: Amenajarea unui nou giratoriu(al patrulea pe o distanta de 1500 m, de la Ambient la Penny Ampoi) nu ar face...
  • adrian: Citisem pe undeva ca metalul dacic era deosebit de prost si se rupeau spadele si lanciile in lupta foarte...
  • Hailandăr: Bun material, dacă Damian nu era primar la Ciugud, Ciugudul ar fi rămas şi acum in evul mediu, iar dacă...

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI